NOVA BLAMAŽA CRNO-BELIH: Radnik odneo tri boda iz Humske, Partizan se NIKADA ovako nije ISPROMAŠIVAO!
Bibars Natho i Stefan Ranđelović, Foto: Starsport

BRUKA

NOVA BLAMAŽA CRNO-BELIH: Radnik odneo tri boda iz Humske, Partizan se NIKADA ovako nije ISPROMAŠIVAO!

Ovim porazom Parni valjak može da padne na treće mesto na tabeli, ukoliko TSC upiše pobedu u svom meču

Objavljeno: 18:07h

Fudbaleri Partizana doživeli su novi sraman poraz na domaćem terenu.

Crno-beli su izgubili od Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1.

Ovim porazom Parni valjak može da padne na treće mesto na tabeli, ukoliko TSC upiše pobedu u svom meču.

Crno-beli su veoma ofanzivno otvorili ovaj duel. Imali su domaći igrači prilike preko Slobodana Uroševića i Kvinsija Meniga, ali je golman Stefan Ranđelović bio na mestu.

Radnik je u 7. minutu opasno zapretio Partizanu. "Pukla" je kontra kada je golman Ranđelović ispucao loptu pravo do napadača Makarića i on odložio pas desno za Radulovića pa to brani Popović i ide korner i umalo je primio gol crno-beli tim. Iz kornera je bilo opasno pošto je jedan od igrača Radnika glavom pokušao da postigne gol i pogodio stativu!

Bibras Natho, Bibars Natho
foto: Starsport©

Nastavio je Partizan sa napadima, a u 10. minutu je stigao i do gola, ali je on poništen jer se Rikardo Gomeš našao u ofsajdu prilikom udarca Fusenija Dijabatea.

Tri minuta kasnije šok u Humskoj. Pukla je kontra gostiju, Igor Vujačić je očajno reagovao, a Radulović ovog puta matira Popovića za vođstvo svog tima od 1:0.

Slavlje fudbalera Radnika
Slavlje fudbalera Radnikafoto: Starsport

Ređalli su se napadi Partizana, koji je u narednom periodu pogodio čak tri stative, Fuseni Dijabate, Rikardo Gomeš i Aleksandar Filipović su pogađali okvirr gola u razmaku od 16. do 23. minuta.

Imali su crno-beli još nekoliko opasnih prilika, Slobodan Urošević je sa par metara glavom promašio, a često je pretio i Natho.

Ipak, mreža gostiju kao da je bila začarana, pa je Radnik pred odlazak na odmor poveo sa 2:0.

Duel Rikarda Gomeša sa jednim igračem Radnika
Duel Rikarda Gomeša sa jednim igračem Radnikafoto: Starsport©

Težak kiks Popovića, tukao je Jokić glavom posle kornera, samo što je ušao u igru, a lopta je preko ruke golmana Partizana završila u mreži.

Imao je Partizan još nekoliko opasnih napada, ali do poluvremena promena nije bilo.

Samed Baždar je zamenio Kristijana Belića od 46. minuta. Crno-beli su napadali sve vreme, ali su nešto teže stizali do stopostotnih šansi

Na teren je pre isteka 60 minuta ušao i Andrija Pavlović, pa je domaćin zaigrao sa dva špica.

U 63. minutu Partizan je dobio penal. Rikardo Gomeš je fauliran, sudija je prvo pokazao da je slobodan udarac, ali je utvrđeno da se nalazio unutar kaznenog prostora. Bibars Natho je preuzeo odgovornost i na iznenađenje svih na stadionu, nije bio precizan, tačnije Ranđelović je postao prvi golman koji je odbranio penal Izraelcu.

Crno-beli nikako nisu mogli do gola, imali su mnogo šansi, ali je neprelazan bio Ranđelović, koji je u 77. minutu fantastično zaustavio udarac Andrije Pavlovića, koji se nalazio samo na nekoliko metara od gola.

Partizan je do zasluženog gola stigao tek u 83. minutu. Rikardo se sjajno zagrado, još bolje šutirao i konačno savladao golmana Radnika za nadu crno-belih.

Parni valjak je do kraja meča propustio još nekoliko zicere, Andrija Pavlović i Baždar nisu mogli do gola, dok je na drugoj strani u kontri neprecizan bio Radulović.

Na kraju novi poraz Partizana i tragedija u Humskoj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.