BEZ KOMENTARA O IZBORU SUDIJE: Nikolić ispričao kakav odnos ima sa Grofom! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Nada se pobedi

BEZ KOMENTARA O IZBORU SUDIJE: Nikolić ispričao kakav odnos ima sa Grofom! (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da će meč dobiti onaj koji "izvadi iz stomaka" više od protivnika
Objavljeno: 12:35h
foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Uz sve faktore koje nosi derbi, to što oni imaju šest bodova prednosti, može se reći da su blagi favoriti, iako favorita u derbiju nema. Naši igrači i stručni štab apsolutno se nisu bavili time. Znamo šta treba da radimo, ne smemo da grešimo i da im dajemo poklone. Ko bude uspeo da "izvadi iz stomaka" sve što ima u sebi i ko bude manje nervozan, imaće veće šanse. Mi se za utakmicu pripremamo na sportski način a institucije, javnost i navijači će oceniti igru dve ekipe, ambijent i suđenje - rekao je Nikolić.

On je rekao da od njegove ekipe zavisi kvalitet i da na ekipu ne sme da utiče izbor sudije Trener crno-belih rekao je da su svi igrači spremni za utakmicu i da zna koja će ekipa izaći na teren u subotu.

foto: Saša Pavlić Koky

Upitan o pritisku koji nosi utakmica sa Zvezdom, Nikolić je naveo da će obe ekipe biti pod pritiskom zbog važnosti utakmice pošto pobeda nad večitim rivalom donosi "nešto više". Govoreći o sastavu Zvezde, Nikolić je rekao da crveno-beli imaju iskusniji tim.

- Imaju stariju ekipu i veći broj stranaca koji igraju u prvoj postavi. Očekujem da će početi sa šestoricom stranih igrača. Analizirali smo ih ali nema mnogo tajni - rekao je Nikolić i dodao da je sa trenerom Zvezde Miodragom Božovićem komšija i dobar drugar i da njihov odnos može da bude primer ostalima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.