BEZ KOMENTARA O IZBORU SUDIJE: Nikolić ispričao kakav odnos ima sa Grofom! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Nada se pobedi

BEZ KOMENTARA O IZBORU SUDIJE: Nikolić ispričao kakav odnos ima sa Grofom! (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da će meč dobiti onaj koji "izvadi iz stomaka" više od protivnika
Objavljeno: 12:35h

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da predstojeći derbi meč protiv Crvene zvezde neće rešiti pitanje konačnog plasmana u Superligi ali da će njegova ekipa učiniti sve da se na sportski način pripremi za taj duel i ostvari pozitivan rezultat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Derbi je najlepša stvar koju ima srpski fudbal. Mi ćemo učiniti sve da ga navijačima Partizana učinimo lepšim. Utakmica će biti takmičarski važna zbog pozicije na tabeli ali neće biti presudna za konačan plasman zbog podele bodova - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na Stadionu Partizana.

GROF O IZBORU SUDIJE ZA DERBI: Ako Vujović pogreši, neće biti on kriv, nego... (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Mi smo u dobroj situaciji jer smo 19 uzastopnih utakmica bez poraza. Oni su 17 bez poraza, čini mi se od prošlog večitog derbija. Te dve ekipe, uz Vojvodinu, su pokazale da su najkvalitetnije. Važno je da Partizan takmičarski ozbiljno pristupi meču, da svaki igrač uradi svoj posao na terenu. Očekujem neizvesnu i tešku utakmicu i veliku ozbiljnost moje ekipe, kao i veliku podršku navijača kako bismo pronašli put do cilja, a to je dobar rezultat i igra - rekao je Nikolić.

Prethodnih dana u sportskoj javnosti podigla se "velika prašina" oko izbora sudije za derbi a saopštenja su izdavali i Partizan i Crvena zvezda, kao i brojni klubovi. Sudijska organizacija odredila je da utakmicu u subotu sudi Majo Vujović.Upitan da to prokomentariše, Nikolić je rekao da je veoma zadovoljan što se u Partizanovoj bazi na Teleoptiku o tome nije ni pričalo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.