MILOJEVIĆ: KULTURA POBEDA JE BITNA! Lazetić: Šta da kažem igračima? (FOTO)
Žarko Lazetić i Miloš Milojević, Foto: Starsport©

UTISCI POSLE MEČA

MILOJEVIĆ: KULTURA POBEDA JE BITNA! Lazetić: Šta da kažem igračima? (FOTO)

Mislim da nam je ovo bila jedna od fudbalski slabijih partija, rekao je trener Crvene zvezde, dok je strateg TSC-a istakao - Nešto nam je falilo, videćemo šta je to

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su TSC u Bačkoj Topoli sa 2:1 u 25. kolu Superlige Srbije, a utiske je izneo Miloš Milojević, trener gostiju.

- Naravno da nisam zadovoljan. Mislim da nam je ovo bila jedna od fudbalski slabijih partija. Nastavili smo jedan trend... Igrali smo tri perioda kratka i to je sve. Nismo bili ni na energetskom nivou, ni na psihološkom. Protivnik je ovde dominirao, poštujemo mi TSC, ali moramo bolje - rekao je Milojević i dodao:

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

- Zadovoljan sam da i kad je teško, pobeđujemo. I to je Crvena zvezda. Kultura pobeda je bitna. Nekad igrate bolje, nekad gore. Sa tim radimo, u svakom slučaju, tri boda su tri boda na teškom gostovanju i mislim da sa time možemo da lakše radimo i rešavamo neke stvari.

Komentar je imao i Žarko Lazetić, trener domaćina.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

- Golovi usmeravaju utakmicu, ali šta da kažem mojim igračima sem da čestitam. Primili smo dva gola iz dva šuta, a drugi gol nije ni šansa. Mi smo imali dosta šansi i situacija, branili su se u niskoj zoni, ali nešto nam je falilo, videćemo šta je to. Slično se dogodilo i protiv Partizana, to je taj njihov kvalitet. Nama ostaje da izvučemo pouke i budemo bolji - zaključio je Lazetić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.