ZVEZDA ODIGRALA ZA PARTIZAN! Pešić dvaput strelac, TSC uneo dramu, ali bez izjednačenja (VIDEO)
Slavlje Aleksandra Pešića i saigrača, Foto: Starsport©

25. KOLO SUPERLIGE

ZVEZDA ODIGRALA ZA PARTIZAN! Pešić dvaput strelac, TSC uneo dramu, ali bez izjednačenja (VIDEO)

Utakmica u Bačkoj Topoli bila prekinuta na 40 minuta zbog nestanka struje u dva navrata u 11 minuta

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su TSC u Bačkoj Topoli sa 2:1 u 25. kolu Superlige Srbije i tako odigrali i za večitog rivala Partizan.

1 / 10 Foto: Starsport©

Crno-beli će do kraja sezone sa izabranicima Žarka Lazetića i Čukaričkim voditi bitku za drugu poziciju na tabeli i kvalifikacije za Ligu šampiona, a imaju samo bod više od Topolčana.

Treneri dva kluba - Žarko Lazetić i Miloš Milojević
Treneri dva kluba - Žarko Lazetić i Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Kada govorimo o utakmici na severu naše zemlje, videli smo dva prekida za 11 minuta zbog nestanka struje na stadionu i susret je bio prekinut 40 minuta.

Meč je nastavljen od trećeg minuta, a gosti su poveli golom Aleksandra Pešića u 20. minutu kada je sjajno šutirao spoljnim felšom u donji deo mreže.

Domaćin je ako gledamo prvo poluvreme zaslužio izjednačenje, a čak i da vodi jer je posle primljenog pogotka kontrolisali dešavanja na terenu.

Ivan Milosavljević promašio je praznu mrežu sa petar metara, a pretili su Luka Ilić i Ifet Đakovac, dok je Stefan Leković uklizavanjem sprečio gol.

Kako je počelo drugo poluvreme tako je Crvena zvezda udvostručila prednost novim golom Aleksandra Pešića posle dodavanja Kingsa Kangve.

U 61. minutu videli smo novi prekid na duelu, ali ovoga puta zbog povrede Milana Borjana koji se žalio na probleme sa vratom, ali je nastavio susret.

Milan Borjan i Petar Ratkov
Milan Borjan i Petar Ratkovfoto: Starsport©

Devet minuta kasnije TSC je smanjio rezultat preko Petra Ratkova na asistenciju Luke Ilića uz pomoć prečke, a VAR je potvrdio da nema ofsajda.

U 81. minutu videli smo majstorije Aleksandra Kataija kada je uzeo loptu na centru, potom prošao tri rivala, ali je njegov šut zaustavio Veljko Ilić.

U narednom kolu, Beograđani 12. marta od 16 časova dočekuju Novi Pazar, dok Topolčani gostuju Kolubari dan kasnije od 16.30.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.