ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE: Jedinstvena prilika za navijače povodom 78. rođendana kluba!
Navijači Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

poseban dan

ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE: Jedinstvena prilika za navijače povodom 78. rođendana kluba!

Kapije stadiona "Rajko Mitić" će biti otvorene za sve posetioce,, ali to nije jedina pogodnost

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda je za sve navijače pripremio brojne zanimljivosti pred utakmicu protiv Novog Pazara u 26. kolu Superlige Srbije, gde se najavljuje spektakularna proslava 78. rođendana.

Kapije stadiona "Rajko Mitić" će biti otvorene za sve posetioce, pošto je klub odlučio da ulaz bude besplatan, a jedna od pogodnosti za sve koji dođu da proslave rođendan crveno-belih je specijalna muzejska postavka, kroz koju će se zvezdaši moći da se prisete najslavnijih momenata bogate istorije kluba.

- Pred utakmicu 26. kola Superlige Srbije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače našeg kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je naš klub ostvario u prethodnih 78 godina.

- Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka našem dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani, smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene, koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice - stoji u tekstu na sajtu Crvene zvezde.

Proslava Zvezdinog rođendana zakazana je za nedelju, 12. marta od 16 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.