NEMAJU ŠTA DA TRAŽE U EVROPI: Bogdanović ŽESTOKO opleo po Zvezdi i Partizanu!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/youtube/Dokumentarne Emisije Balkan

U SVOM STILU

NEMAJU ŠTA DA TRAŽE U EVROPI: Bogdanović ŽESTOKO opleo po Zvezdi i Partizanu!

Večiti rivali na meti proslavljenog asa.

Objavljeno: 10:06h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u nedavnom 169. večitom derbiju rezultatom 1:0, a u njemu uopšte nije uživao Rade Bogdanović.

On je u intervjuu za "Informer" istakao da beogradski velikani nemaju šta da traže u Evropi na osnovu viđenog.

- Ovakvi kakvi su, najbolje je da ne izlaze van granica naše lepe zemlje. Nekad mi je lepše da gledam mečeve nekih drugih klubova, jer makar nema amaterizma i nevaspitanja u ponašanju kao kod ovih preplaćenih zvezda. Da znaju sa loptom, ne bi se tukli, ne bi gledali šta rade navijači i kako ko proslavlja golove. A kad ne znaju, onda im sve odvlači pažnju... - rekao je Bogdanović, a potom žestoko udario po crveno-belima.

Aleks Vigo u duelu sa fudbalerima Partizana
Aleks Vigo u duelu sa fudbalerima Partizanafoto: FK Crvena zvezda

- Crvena zvezda mora da promeni ceo stručni štab, nekih 30 odsto uprave i 50 odsto igrača. Sadašnji trener Milojević bio je pomoćnik Stankoviću, a Stanković trenutno vodi poslednjeplasirani tim Serije A. Ne može taj Milojević da uđe u svlačionicu Crvene zvezde i kaže: 'Dobar dan, ja vas vodim kroz Ligu šampiona'. Znam da su neka pojačanja završena, ali malo je sve to. Mora mnogo bolje. Evo da budem blag, moraće mnogo toga da se promeni do Evrope. Jedina sreća je što Crvena zvezda ima siguran prihod, pa će moći nešto da popravi.

Nije štedeo ni crno-bele iz Humske 1.

- Partizan je u još goroj situaciji od Crvene zvezde. Zvezda makar ima jezgro igračkog kadra i ljude koji su dugo u klubu, a Partizan nema ništa. Najpre mora da se reši uprave, koja je, čini mi se, svakako odlazeća. Ta uprava ih je samo vukla naniže, u svim segmentima. Posle dolazi na red sve ostalo. Imaće malo lakše protivnike, ali teško će se izboriti sa njima. Ako bude para, moraće svašta da menjaju, ali ne znam odakle će biti para - zaključio je Bogdanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.