PO HITNOM POSTUPKU: Nenad Lalatović nije više trener Radničkog iz Niša!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

KRAJ SARADNJE

PO HITNOM POSTUPKU: Nenad Lalatović nije više trener Radničkog iz Niša!

Srpski stručnjak ostavlja ekipu na 13. mestu na tabeli sa 22 osvojena boda

Objavljeno: 02:07h

Nenad Lalatović dobio je otkaz u niškom Radničkom.

Odluka je doneta na hitnom telefonskom sastanku rukovodstva Radničkog, a sve nakon serije loših rezultata i najave da će Lalatović uskoro preuzeti novosadsku Mladost GAT, sa kojom se Radnički sutra sastaje u 25. kolu Superlige Srbije.

Ovu informaciju je za "Sportske" potvrdio prvi čovek Nišlija Ivica Tončev.

Prethodno je zasedala disciplinska komisija Radničkog, "konstantovala brojne propuste dosadašnjeg trenera" i na njen predlog je i zakazan sastanak na kom je Lalatović razrešen dužnosti šefa stručnog štaba.

1 / 3 Foto: Starsport©

Lalatović je bio treći trener Radničkog u ovoj sezoni, posle Tomislava Sivića i Saše Mrkića. Uskoro će stići i četvrti, pa ova sezona sve više liči na onu 2017/2018, kada su Čairom prodefilovala petorica trenera.

Tako se na neslavan način završila treća Lalatovićeva epizoda u Nišu. Prva je bila istorijska, osvojeno je drugo mesto u ligi i Radnički je prvi i jedini put bio vicešampion države, usput oborivši brojne rekorde.

Druga je trajala 15 dana i bez takmičarskog meča, jer je stigla ponuda koja se ne odbija iz Saudijske Arabije, a nakon treće Lalatović ostavlja ekipu na 13. mestu na tabeli sa 22 osvojena boda i daleko od zone plej-ofa, što je bio prvi cilj kluba u ovoj sezoni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.