PRESREĆNI VIGO SE IZVINIO: Evo zašto je ONAKO proslavio gol koji je odlučio derbi!
Aleks Vigo, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ohladila se glava

PRESREĆNI VIGO SE IZVINIO: Evo zašto je ONAKO proslavio gol koji je odlučio derbi!

Vigo je bio veoma uzbuđen zbog gola i pobede, ali i atmosfere, iako je već igrao u Superklasiku

Objavljeno:

Bolji debi u večitom derbiju Aleks Vigo nije mogao da zamisli.

Pogotkom Argentinca u petom minutu Crvena zvezda je na svom stadionu "Rajko Mitić" pobedila Partizan sa 1:0 (1:0) u 169. prvenstvenom susretu velikih rivala.

Po završetku meča, Vigo je bio veoma uzbuđen zbog gola i pobede, ali i atmosfere, iako je već igrao u Superklasiku kao član River Plejta, protiv Boke Juniors.

- Presrećan sam što sam uspeo da "rešim" večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo iskustvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci - rekao je desni bek.

Aleks Vigo, 169. večiti derbi
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

On je ipak uputio izvinjenje zbog neprimerenog načina na koji je proslavio taj pogodak.

- Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim - poručio je pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.