Imamo idealne timove Zvezde i Partizana od najboljih stranaca. Ko bi dobio taj derbi? (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Dado Đilas, Filip Plavčić

Ko je jači?

Imamo idealne timove Zvezde i Partizana od najboljih stranaca. Ko bi dobio taj derbi? (VIDEO)

Često se dešavalo poslednjih godina da stranci odlučuju pobednika "najveće svetkovine srpskog fudbala", a mi smo izabrali one koji su se najbolje pokazali
Objavljeno:

6. Žuka

Njegove igre Grobari sa čežnjom i dalje pamte. Sa Moreirom je činio glavnu osovinu tima Partizana koji je osvojio dve duple krune zaredom. U šest mečeva protiv Zvezde je postigao dva gola.

7. Everton Luiz

Za kratko vreme je neverovatnom borbenošću i neumornim špartanjem terena zaslužio poštovanje navijača. Prošlog proleća je postigao gol za izjednačenje u derbiju na Marakani posle čega je proslavom provocirao Delije, što mu je donelo još veću ljubav među Grobarima.

8. Leonardo

Ponajbolji igrač Partizana u ovom timu i zaista jedan od najboljih stranaca koji su igrali u Srbiji. Specijalista za prekide, besprekoran tehničar, plejmejker sa odličnim pregledom igre i uz sve to postigao je jesenas pobednički gol u 152. derbiju, a biće i udarna igla Marka Nikolića u subotu.

9. Almami Moreira

Miljenik Grobara, u debitantskom derbiju je dao gol, a dao je i pobednički i ukupno ima tri u susretima protiv Crvene zvezde. Pamtimo ga i po onom kačenju sa Gajom, ali i po neosporno velikim fudbalskim kvalitetima i sjajnim igrama.

10. Lamin Dijara

Grobari su mu spevali pesmu zbog onoga što je radio večitom rivalu. Ima 4 osvojene titule i 3 kupa, a u derbijima je postigao tri gola uz dve asistencije. Činio je sjajan tandem prvo sa Jovetićem, a onda sa Kleom.

11. Kleo

Brazilac koji je iz Zvezde prešao u Partizan i postao jedan od najboljih stranaca i strelaca kluba iz Humske, a istakao se i u susretu sa bivšim timom jednim golom i jednom asistencijom u tri susreta.

BONUS VIDEO: BOMBA IZ SRBIJE: Naša rukometašica je najvrelija riba Evrope!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.