PEH ZA BARSELONU: Levandovski mora da propusti meč protiv Reala!
Robert Levandovski, Foto: EPA/Alejandro Garcia

problem

PEH ZA BARSELONU: Levandovski mora da propusti meč protiv Reala!

Povreda poljskog napadača nije mogla da dođe u gorem trenutku

Objavljeno: 13:50h

Eliminacija u Ligi Evrope, drugi poraz u Primeri. Teška nedelja je iza Barselone. No, lošim vestima kao da nema kraja za Ćavija. Sinoćnji neuspeh u Almeriji sa sobom je doneo i “žrtvu“. Kako javlja španski Relevo, Robert Levandovski se povredio tokom utakmice u Andaluziji te će propustiti predstojeći El Klasiko u Kupu Kralja.

Poljak je uprkos nelagodnosti koju je osetio tokom sinoćnjeg okršaja u 23. rundi ipak uspeo da odigra meč do kraja, ali je na današnjem treningu potvrđeno da se radi o povredi koja će zahtevati do 14 dana pauze.

Povreda poljskog napadača nije mogla da dođe u gorem trenutku po Barselonu, budući da u naredne tri nedelje katalonski klub očekuju dva okršaja sa Realom, po jedan u Kupu i Primeri. Sreća u nesreći je to što bi za drugi, u prvenstvu, zakazan za 19. mart, Levandovski trebalo da bude spreman, jer se prema prvim procenama procenjuje da će sa terena odsustvovati oko dve sedmice.

Robert Levandovski
foto: EPA/Biel Alino

Ipak, prvi Klasiko u polufinalu Kupa na Santijago Bernabeu Leva će morati da propusti. Da stvar bude još gora, nije jedini, jer su Usman Dembele i Pedri takođe van stroja i neće moći da se stave na raspolaganje Ćaviju za gostovanje na Santijago Bernabeu 2. marta.

Ostaje da se vidi ko bi tokom Levinog odsustva mogao da popuni rupu u špicu napada, s obzirom na to da Ćavi nema alternativno rešenje na poziciji “devetke“ otkako je zimus pustio Memfisa Depaja u Atletiko. Povremeno je centralnog napadača umeo da odglumi Ansu Fati, ali pitanje je hoće li i on biti spreman za Kup Kralja pošto je sinoćno gostovanje Almeriji propustio zbog problema sa kolenom.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.