"DŽAJIĆU, PECAJ, ČUVAJ UNUKE, ILI TAKO NEŠTO!" Odjeknule reči poznatog stručnjaka
Dragan Džajić, Foto: Vladimir Sporčić

bez dlake na jeziku!

"DŽAJIĆU, PECAJ, ČUVAJ UNUKE, ILI TAKO NEŠTO!" Odjeknule reči poznatog stručnjaka

Nekadašnji fudbaler smatra da je legenda Zvezde prestara za funkciju predsednika FSS

Objavljeno: 12:52h

Nekadašnji fudbaler, a sada analitičar, Rade Bogdanović se osvrnuo na izbornu trku za predsednika FSS, a ovog puta je pomalo iznenadio rečima o legendarnom Draganu Džajiću.

Bogdanović je boravio u svom rodnom Sarajevu i gostovao je kod našeg kolege Sabahudina Topalbećirevića u vrlo popularnoj emisiji Top Gol by Baho.

- Džajić ima 77 godina, šta tu treba da se postavlja pitanje - jesi li za penziju, treba li da radiš ili ne… On nema energiju da bi vodio FSS, to su godine u kojima pecaš, šetaš unučad, čitaš, ponekad nešto kažeš u medijima, ali ne da ti ujedinjuješ razjedinjenu fudbalsku Srbiju u tim godinama - rekao je Bogdanović.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/RTS 1

Osim o Džajiću, Vidiću i Fudbalskom savezu Srbije, govorilo se o Sarajevu, Želji, Zvezdi, Partizanu, Dinamu i Hajduku, o majstorijama Modrića i velikim trenerskim imenima…

- Doći sa Balkana i toliko činiti kao Luka Modrić, i opstati u Real Madridu, na razmaženoj publici, i demonstrirati sve to… Debelo te plaćaju i boga mole da produžiš još jednu jer znaju da bez tebe ne mogu - rekao je Bogdanović uz tvrdnju da je Modrić najbolji igrač od Vardara do Triglava.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.