ŠPANCI U PANICI, SRBIJA HOĆE I BAJČETIĆA: "Dao nam je reč! Ali..."
Stefan Bajčetić u zagrljaju Darvina Nunjesa, Foto: EPA/Tim Keeton

opa

ŠPANCI U PANICI, SRBIJA HOĆE I BAJČETIĆA: "Dao nam je reč! Ali..."

Fudbalski savez Srbije vrši maksimalan pritisak kako na oca, bivšeg fudbalera Selte, tako i na samog fudbalera - piše "Marka"

Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije, nakon što je uspeo da privoli Lazara Samardžića da igra za repezentaciju Srbije, želi da isto učini sa Stefanom Bajčetićem.

Tom temom bavila se i "Marka", koja piše da će jedan od najtalentovanijih fudbalera Liverpula (19) najverovatnije ipak izabrati selekciju Španije i dres zemlje u kojoj je rođen.

- Čelnici i treneri u Savezu preduzimaju sve neophodne korake kako bi se Bajčetić, vezista Liverpula, definitivno odlučio za reprezentaciju Španije - piše "Marka" i dodaje:

FK Liverpul, Stefan Bajčetić, Engleski Liga kup
foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

- Fudbalski savez Srbije vrši maksimalan pritisak kako na oca, bivšeg fudbalera Selte, tako i na samog fudbalera, da se već u martu odazove u seniorski tim. Ali, čini se da je Bajčetić odlučio da igra za Španiju. Uostalom, prošlog avgusta je debitovao za U19 tim Španije. Ovo nije konačno, iako je igrač dao reč Španiji. Mora se imati na umu da fudbaler ima dvojno državljanstvo. Rođen je u Vigu, izgleda da mu je jasno da njegova budućnost leži u španskom timu.

Podsetimo, Stefanov otac je bivši fudbaler Srđan Bajčetić, a majka Špankinja.

Ove sezone je upisao 22 nastupa za Liverpul i u poslednje vreme se ustalio u prvom timu engleskog velikana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.