DANAS BI SINIŠA MIHAJLOVIĆ SLAVIO SVOJ 54. ROĐENDAN: Njegova UDOVICA podelila USPOMENU sa LEGENDOM koja razara DUŠU
Siniša i Arijana Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

bolno

DANAS BI SINIŠA MIHAJLOVIĆ SLAVIO SVOJ 54. ROĐENDAN: Njegova UDOVICA podelila USPOMENU sa LEGENDOM koja razara DUŠU

Objava Arijane Mihajlović otkriva njenu veliku sreću.

Objavljeno: 14:21h

Kada je pred kraj prošle godine bitku sa opakom bolešću izgubio Siniša Mihajlović, njegova srodna duša i saputnica koja je bila uz njega do poslednjeg dana u tom momentu izgubila je deo sebe, svog srca i duše.

Široki osmeh po kojem je bila prepoznatljiva i koji ju je krasio godinama unazad, nakon velike tragedije nestao je sa njenog lica i jedino u čemu ona sada uspeva da pronađe utehu jesu njena deca i malena unuka Violante koja je posebnu radost unela u njihove živote.

Često na društvenim mrežama možemo videti porodične fotografije, posebno one iz prošlosti kada je porodica bila srećna i na okupu, a upravo jedna takva objava Arijane Mihajlović osvanula je na njenom "Instagram" nalogu i raznežila mnogobrojne pratioce.

Naime, naslednica Mihajlović, Viktorija koja je i te kako bila vezana za prerano preminulog oca proslavila je ovog vikenda 26. rođendan, i to je bio jedan od lepih povoda da Arijana podeli staru uspomenu ne skrivajući koliko je tada bila srećna.

Arijana Mihajlović
Arijana Mihajlović foto: prentscreen/instagram/ariannamihajlovic

Uz emotivnu pesmu i fotografiju na kojoj sa blistavim osmehom, kakav se na njoj sada retko može videti, u naručju drži tada bebu Viktoriju, ona je svojoj ćerki na najlepši način poželelela najlepše želje.

Objava Arijane Mihajlović koju je i Viktorija takođe podelila na svom nalogu, dirnula je i izazvala najlepše emocije brojnih virtuelnih prijatelja koji su se pridružili čestitkama u nadi da će se Sinišina udovica ponovo tako smejati.

Danas bi Siniša slavio rođendan, pa je Arijana objavila fotografiju sa voljenim suprugom sa rečenicom "Srećan rođendan u raju".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.