KLJUČA ADRENALIN! Real Madrid, Sever, Partizan... Ok, navijači Zvezde imaju novog idola! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

institucija!

KLJUČA ADRENALIN! Real Madrid, Sever, Partizan... Ok, navijači Zvezde imaju novog idola! (VIDEO)

- Derbi nije obična utakmica, svestan sam koliko smo kao klub važni u gradu i zato ćemo sigurno sve učiniti da pobedimo. Video sam atmosferu sa prethodog derbija na "Marakani"
Objavljeno: 22:06h

- Derbi nije obična utakmica, svestan sam koliko smo kao klub važni u gradu i zato ćemo sigurno sve učiniti da pobedimo. Video sam atmosferu sa prethodog derbija na "Marakani". To je pravo ludilo. Navijači dolaze puni adrenalina, sve "gori", a ja obožavam da igram u takvoj atmosferi. Huk sa tribina daje ti snagu da radiš još jače, da trčiš i boriš se kao lav - rekao je Boaći.

Boaći je igrao u gradskom duelu za Đenovu protiv Sampdorije.

- Jeste u Đenovi paklena atmosfera, ali ovde je potpuno ludilo. Drugačije od svega što sam video. Jedva čekam da to i osetim.

BOAĆI POSLE PRVENCA Vrlo je jednostavno: Samo pratim NJEGA... (VIDEO)

Iako ne voli da prognozira ni ishod, ni da li će se upisati u strelce, Rič zna da bi pogodak u mreži Partizana bio značajniji čak i od onog koji je postigao za Elče protiv Real Madrida.

- Ovo je velika utakmica i sigurno bih bio mnogo srećan da se upišem u strelce, ali samo ako moj tim pobedi. Uvek verujem da će me Bog nagraditi za rad. Ako Svevišnji odluči da zatresem mrežu niko to ne može da spreči. Verujem u svoju snagu i u svoju veru.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.