JUVENTUS PO SVEMU SUDEĆI SAMO PROLAZNA STANICA: Zbog krize koja drma "staru damu" Vlahović mora napustiti Torino!
Dušan Vlahović, Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

pominje se u raznim kombinacijama

JUVENTUS PO SVEMU SUDEĆI SAMO PROLAZNA STANICA: Zbog krize koja drma "staru damu" Vlahović mora napustiti Torino!

Španci navode da je Real prilčno zainteresovan za sjajnog srpskog fudbalera

Objavljeno: 15:21h

Saga oko Dušana Vlahovića je trajala i trajala. Srbina su iz Fiorentine selili na sve strane i kada su ga smestili u Torino mislili su svi da je to na duži period. Međutim, Juventus je samo prolazna stanica za bivšeg igrača Partizana.

Zbog krize koja drma "staru damu" Vlahović mora napustiti Torino.

Engleska ili Španija – jedna od dve destinacije trebalo bi da bude sledeća stanica za Dušana Vlahovića. Španski As ponovo je u ponedeljak otvorio ovu temu, pričom da je menadžer u zimskom prelaznom roku prekinuo razgovore Juventusa sa nekim vrhunskim klubovima iz Premijer lige.

1 / 3 Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Klub iz Torina je, nadovno, tražio između 100 i 120 miliona za srpskog napadača, ali posao nije završen. Zbog toga Španci navode da je Real prilčno zainteresovan, čak pominju da je Vlahović “nadomak prelaska u Madrid”.

Kako AS saznaje iz izvora koji su direktno bili uključeni u pregovore, Juventus je pregovarao sa Mančester junajtedom. Kada je trebalo sve da se privede kraju, agent srpskog napadača je sve prekinuo. Vlahović se sada ustremio ka drugoj strani, a to je Pirinejsko polusotrvo.

Jedan od najperspektivnijih napadača na tržištu je tema u kancelarijama na stadionu “Santjago Bernabeu”. Traži se rešenje za leto, jer Haland ili Mbape teško mogu da stignu pre 2024. ili 2025. godine, Benzemu muče povrede, pitanje je da li može i dalje i koliko da pruža sve što je slavnom klubu neophodno.

Vlahović bi bio izuzetne opcija za Real, koji se i nije proslavio sa prethodnim Srbinom Lukom Jovićem, ali Dušan je nešto drugo što bi i te kako donelo dobro u Madridu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.