SRBIJA GUBI BITKU ZA BAJČETIĆA! Španci spremaju poziv već u martu, Stefan pred velikom odlukom (FOTO)
Stefan Bajčetić na utakmici Vulverhemptona i Liverpula, Foto: EPA/TIM KEETON

PROBLEM ZA FSS

SRBIJA GUBI BITKU ZA BAJČETIĆA! Španci spremaju poziv već u martu, Stefan pred velikom odlukom (FOTO)

Fudbaler Liverpula ove sezone je oduševio, proglašen je za igrača meseca "redsa" u januaru, a produžio je ugovor do leta 2027. godine

Objavljeno:

Srbija ili Španija? Pitanje na koje trenutno niko ne zna odgovor kada je u pitanju reprezentativna budućnost talentovanog Stefana Bajčetića (18).

Vezista je oduševio Jirgena Klopa, bio je proglašen za igrača meseca Liverpula u januaru, a produžio je ugovor do leta 2027. godine.

Stefan Bajčetić na utakmici Liverpula i Evertona
Stefan Bajčetić na utakmici Liverpula i Evertonafoto: EPA/Peter Powell

Ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 14 utakmica i postigao jedan gol, a Fudbalski savez Srbije ne odustaje od momka rođenog u Vigu.

Postoje priče da je sin Srđana Bajčetića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde odlučio da je njegov pri pik Španija koja mu je bliža srcu.

Stefan Bajčetić
Stefan Bajčetićfoto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

Španski "As" piše da ne žele da im se ponovi slučaj Alehandra Garnaća i Nika Paza (izabrali Argentinu i Alvara Rodrigeza (Urugvaj).

Narednog meseca počinju kvalifikcije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a "As" pritiskaju selektora Luisa de la Fuentea da pozove Bajčetića.

Alehandro Garnaćo
Alehandro Garnaćofoto: EPA/Javier Etxezarreta

Takođe, navodi se da je novi strateg "crvene furije" video napredak talentovanog asa i da će doći da ga gleda na Enfildu.

Ukoliko ne bude bio pozvan za A selekciju, onda je siguran za U21 selekciju, a trenutno je član konkurencije do 18 godina.

Stefan Bajčetić
Stefan Bajčetićfoto: EPA/Tim Keeton

Stefan je drugi najmađi Španac koji je dao gol u Premijer ligi, za Seska Fabregasa.

Takođe je i treći najmlađi fudbaler u istoriji "reda" sa pogotkom u elitnom engleskom prvenstvu iza Majkla Ovena i Rahima Sterlinga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.