NAPREDAK BIRA IZMEĐU TRI TRENERA: Jedan juriša ka Prvoj ligi Srbije, drugi bez posla, a treći u Crnoj Gori (FOTO)
Detalj sa utakmice Napretka i Partizana u Kruševcu, Foto: Starsport©

SAZNAJEMO!

NAPREDAK BIRA IZMEĐU TRI TRENERA: Jedan juriša ka Prvoj ligi Srbije, drugi bez posla, a treći u Crnoj Gori (FOTO)

"Čarapani" nemaju pobedu od 15. oktobra 2022. godine kada su savladali Radnik iz Surdulice sa 1:0, odnosno osam mečeva zaredom

Objavljeno: 13:28h

Fudbalski klub Napredak nije dobro počeo prolećni deo sezone pošto je upisao sva tri poraza - Partizan i Novi Pazar kod kuće i TSC u gostima.

"Čarapani" nemaju pobedu od 15. oktobra 2022. godine kada su savladali Radnik iz Surdulice sa 1:0, odnosno osam mečeva zaredom.

Detalj sa utakmice Napretka i Partizana u Kruševcu
Detalj sa utakmice Napretka i Partizana u Kruševcufoto: Starsport©

Sidro je digao trener Dušan Đorđević, a po medijima se spominjalo da će njegov naslednik biti Radoslav Batak.

Ipak, kako saznaje portal Espreso, to ni je istina, već su u opticaju trojica kandidata, a dvojica su bivši stratezi OFK Beograda.

Radoslav Batak
Radoslav Batakfoto: Starsport©

Prvi je Goran Lazarević (49) koji radi odličan posao u pirotskom Radničkom pošto su na polusezoni u Srpskoj ligi Istok prvi sa pet bodova prednosti.

Goran je karijeru počeo kao trener mlađih kategoarija BSK Borče, potom je bio u Palilcu, a onda je isti posao kao u Borči imao u OFK Beogradu.

Goran Lazarević (prvi s leva)
Goran Lazarević (prvi s leva)foto: Starsport©

Zatim je usledila funkcija šefa struke Dorćola, a od 29. decembra 2013. do 17. januara 2016. godine radio je kao pomoćni trener "romantičara".

Mnogi brojni talentovani igrači koji su ponikli na Staroj Karaburmi i sada igraju po Evropi prošli su kroz ruke ovog stručnjaka.

Kao glavni strateg vodio je Sinđelić, Radnik Surdulicu, Odžake, Radnički Pirot, Trajal u dva mandata, OFK Beograd, a u Pirot se vratio u julu 2022. godine.

Drugi kandidat je Dejan Švaba Đurđević (55), još jedan bivši trener OFK Beograda koji ima iskustvo rada u Uzbekistanu, a trenutno je bez angažmana.

Dejan Đurđević
Dejan Đurđevićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Radio je kao selektor reprezentacije Srbije do 17 godina, potom u Čukaričkom, "romantičarima" u dva mandata, Radničkom iz Kragujevca i Zemunu.

Poslednji koji se spominje je Dragan Aničić (52), trenutno zaposlen u crnogorskom fudbalu, odnosno Rudaru iz Pljevlja.

 Dragan Aničić
Dragan Aničićfoto: Starsport©

Radio je u BSK Borči u tri navrata, dvaput u šabačkoj Mačvi, a po jednom u Slogi iz Petrovca na Mlavi, Voždovcu i Železničaru iz Pančeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.