KAPITEN SE "SLOMIO" PRED KAMERAMA ZBOG MIHE: Kada su mu spomenuli Sinišu preplavila ga BUJICA EMOCIJA
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

tuga!

KAPITEN SE "SLOMIO" PRED KAMERAMA ZBOG MIHE: Kada su mu spomenuli Sinišu preplavila ga BUJICA EMOCIJA

Emotivne reči nekadašnjeg Mihajlovićevog učenika

Objavljeno: 13:11h

Kapiten Bolonje Roberto Sorijano je plakao pred kamerama posle trijumfa njegove ekipe nad Sampdorijom (2:1) u 23. kolu Serije A.

Sorijano je doveo Bolonju u vođstvo u 65. minutu, a posle pobede na konferenciji je upitan i o Siniši Mihajloviću, treneru s kojim je sarađivao i u Sampdoriji i u Bolonji.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Youtube/printscreen

Sorijana su preplavile emocije nakon pitanja o tragično preminulom srpskom treneru, pa je zaplakao pred kamerama. Sorijanu je ovo prvi gol u Seriji A od 14. marta 2021, a po njegovim rečima, za njega je zaslužan Siniša.

- Želim da mislim da je i ovaj gol bio zahvaljujući Siniši. Želim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde na ovom stadionu, gde smo imali toliko divnih uspomena zajedno...

Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 53. godini, a kada je Sorijanu rečeno da bi Miha u ponedeljak napunio 54 godine, igrač je briznuo u plač.

Sorijano je sa Mihajlovićem radio i u Sampdoriji, a potom i u Bolonji, sve dok trener nije otpušten u septembru 2022. Dok mu je Miha bio trener, odigrao je 175 utakmica, a postigao je 24 gola i zabeležio 27 asistencija.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.