ATSU BI VEROVATNO BIO ŽIV DA NIJE BILO GOLA U 97. MINUTU... Trebalo da napusti Tursku, imao let (VIDEO)
Kristijan Atsu, Foto: Simon West / Actionplus / Profimedia

IGRA SUDBINE

ATSU BI VEROVATNO BIO ŽIV DA NIJE BILO GOLA U 97. MINUTU... Trebalo da napusti Tursku, imao let (VIDEO)

Nakon oduševljenja koje je doživeo, rekao je: "Neću da idem, ostaću ovde, rekao je administrativni menadžer Fatih Ilek pre nekoliko dana

Objavljeno: 09:38h

Bivši fudbaler Čelsija i Njukasla Kristijan Atsu pronađen je mrtav posle 13 dana potrage za njim u ruševinama posle zemljotresa u Turskoj...

Zanimljivo da je nekadašnji reprezentativac Gane nekolko sati pre zemljotresa trebalo da napusti Tursku i ode u Francusku, a imao je let u 23 časa.

Ipak, sve je promenilo gol za pobedu protiv Kasimpaše u 97. minutu, a o tome je govorio i administrativni menadžer Fatih Ilek pre nekoliko dana.

- Postojala je avionska karta, ali je Atsu odustao od odlaska u Francusku jer je dobro igrao ipostigao gol. Nakon oduševljenja koje je doživeo, rekao je: "Neću da idem, ostaću ovde." Na njegov najesrećniji dan zahvatio ga je zemljotres. Imao je let u 23 sata, iz Istanbula bi otputovao u Francusku. Odustao je i desila se tragedija - rekao je Ilek.

Ofanzivac je nekoliko dana pre meča razgovarao sa trenerom Volkanom Demirelom i tražio je da ode iz kluba, ako nađe nešto i dobio je dozvolu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.