GORDAN PETRIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO NEPOSREDNO PRED DEBAKL U HUMSKOJ: Trebalo je da reagujem...
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

nepoznati detalji!

GORDAN PETRIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO NEPOSREDNO PRED DEBAKL U HUMSKOJ: Trebalo je da reagujem...

Trener crno-belih iskren pred meč u Moldaviji

Objavljeno: 17:23h

Fudbaleri Partizana igraju protv ekipe Šerifa u četvrtak od 21 čas u okviru plej-ofa Lige konferencija, a ovaj meč ne dolaz u najboljem momentu za crno-bele.

Izabranici Gordana Petrića su proteklog vikenda doživeli šokantan poraz u Humskoj od ekipe Mladosti GAT.

- Postoje razlozi što se to desilo. Žao mi je što nisam ranije reagovao na neke situacije, možda sprečio taj poraz - poručio je Gordan Petrić po dolasku u Moldaviju.

FK Partizan, Fudbaleri Partizana, Hamidu Traore, Patrik Andrade, Fuseni Dijabate
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Nije problem moja naivnost u smislu toga ko je izašao i koji smo sistem predstavili. Bio sam naivan tokom sedmice, a nisam reagovao. Neki igrači se u opteretili treninzima van „Zemunela“ i to se primetilo. Dešavalo se i u prošlosti, tada sam sa strane pričao da može da se reši, ali dok ne uđete u nečije kopačke... U svakom slučaju, oni koji trenriaju sa privatnim trenerima bi trebalo da obrate pažnju. To je bila moja naivnost.

Izvesno će Petrić promeniti makar trojicu startera u odnosu na prethodni duel: zbog kartona neće moći da računa na Slobodana Uroševića, te će umesto kapitena poziciju levog beka pokriti Zlatan Šehović, u odbranu se vraća Igor Vujačić (pre četiri dana menjao ga Siniša Saničanin), dok će u centralnom delu veznog reda računati na Kristijana Belića koji je saniroa probleme sa povišenom telesnom temperaturom.

FK Partizan
foto: Starsport©

- Neće biti drastičnih promena u odnosu na subotu. Ponšanjem zalaganjem i igrama na pripremama su zaslužili, a sutra će istrčati prepoznatljiv tim koji smo već gledali u Evropi.

Potom je analizirao protivnika...

- Poslednjih godina je Šerif odigrao dosta kvalitetnih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njega, ima dosta stranaca, očekujem naporan meč. Moramo da ponudimi neke odgovore tokom susreta. Nikad ne pominjem pojedince, već govorim o timu. Biće kasno u četvrtak i hladno, ali se nadam da će oba tima prikazati kvalitetan fudbal.

Gordan Petrić
Gordan Petrićfoto: Starsport©

- Gledao sam Šerif tokom priprema, ali nekim od igrača angažovanih u minulom prelaznom roku nije dozvoiljeno da igraju u četvrtak. Ne znam ni ko će da igra, otišlo je šest do osam fudbalera, neki su došli, što je za nas nešto novo. Već posle deset minuta ćemo videti šta nas čeka. Dobro je što se igra dvomeč, što je drugačije od grupne faze, kad imate šest susreta“.

S obzirom da je na programu dvomeč, jasno je da će se pitanje plasmana u osminu finala rešavati u Beogradu.

- Pošto više nema pravila duple vrednosti gola u gostima, za nas može da bude povoljan rezultat 0:0, 1:1, 1:0 ili čak 0:1. Dosta ima da se igra, videćemo gde će nas ovo odvesti. Ne pije vodu sad da kažem da je 1:0 dobar retzultat, a ispostavi se drugačije - dodao je Gordan Petrić.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.