FILIPOVIĆ OTKRIO PREDNOST PARTIZANA, A NATHO KAKVU UTAKMICU OČEKUJE - "Da u Beograd donesemo pozitivan rezultat"
Deo ekspedicije Partizana, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

"nadam se ipak"

FILIPOVIĆ OTKRIO PREDNOST PARTIZANA, A NATHO KAKVU UTAKMICU OČEKUJE - "Da u Beograd donesemo pozitivan rezultat"

Radi se o dobro organizovanom timu, podrobno smo ih analizirali. Znamo i njihove vrline, ali slabosti, rekao je slično dvojac crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana sa satom zakašenjenja krenuli su put Moldavije gde ih u četvrtak (21.00) očekuje prva utakmica šesnaestine finala Lige konferencija.

Protivnik je šampion ove zemlje Šerif Tiraspolj, a pred meč očekivanja su izneli fudbaleri crno-belih Bibras Natho i Aleksandar Filipović.

ŠERIF, OSNOVAN NA KRIMINALNIM KRILIMA! KGB čedo u lovu na Partizan (FOTO)

- Uveren sam da će biti teška utakmica, jer smo nekoliko puta pogledali mečeve Šerifa i uverili se da imaju dobre igrače i da su kompaktan tim. Gledali smo ih u prethodnih nekoliko dana, pogledaćemo još neke snimke pred samu utakmicu i bićemo spremni. Verujem da i oni isto misle o nama, tako da očekujem zahtevnu utakmicu za obe ekipe. Nadam se ipak dobroj igri Partizana i pobedi koja bi nam puno značila u revanšu - rekao je Natho.

Bibras Natho
Bibras Nathofoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Bezbednosne službe Moldavije su donele odluku da se utakmica igra bez prisustva publike.

- Činjenica da se igra bez publike, pred praznim tribinama, ne menja mnogo toga, zapravo ništa, jer smo gosti, idemo Šerifu na noge i neće biti lako. Radi se o dobro organizovanom timu, podrobno smo ih analizirali. Znamo i njihove vrline, ali slabosti i potrudićemo se da u Beograd donesemo pozitivan rezultat - istakao je Filipović.

Aleksandar Filipović
Aleksandar Filipovićfoto: Starsport©

Protivnik "parnog valjka" je za nijansu u komplikovanijoj situaciji jer mi je duel sa vicešampionom Srbije prvi u prolećenom delu sezone.

- To je naša prednost, jer Šerif nema kontinuitet, nema još uvek takmičerske mečeve, mi smo im prvi rival u prolećnom delu sezone, No, hajde da ne prejudiciramo događaje, videćemo šta će biti na samoj utakmici. Mada, uveren sam da sve samo od nas zavisi - zaključio je Aleksandar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.