SVE VEĆA PODRŠKA NEMANJI VIDIĆU: Oglasio se legendadrni fudbaler Crvene zvezde!
Mihajlo Pjanović, Foto: Starsport©

nema dilemu

SVE VEĆA PODRŠKA NEMANJI VIDIĆU: Oglasio se legendadrni fudbaler Crvene zvezde!

Mihajlo Pjanović podseća da su glas za njegovog dugogodišnjeg prijatelja digli i osvedočeni partizanovci Aleksandar Stanojević i Gordan Petrić

Objavljeno: 14:30h

Proslavljeni napadač Crvene zvezde Mihajlo Pjanović sada iz ugla ljubitelja fudbala ima sasvim drugačiju ambiciju. Da pomogne javnosti da shvati da je njegov nekadašnji saigrač i dugogodišnji prijatelj Nemanja Vidić idealan izbor za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Nemam dilemu da je to najbolje rešenje za srpski fudbal. Znam kakva je osoba i znam da su mu namere iskrene i čiste da pokuša da vrati izgubljeni ugled srpskom fudbalu - rekao je Pjanović za Mocart Sport.

Podseća da su za Vidića glas digli i osvedočeni partizanovci Aleksandar Stanojević i Gordan Petrić, pa se nada da će to učiniti i Zvezda koja je Vidića i lansirala na veliku scenu, baš u vreme dok je Dragan Džajić, sada počasni predsednik kluba iz Ljutice Bogdana i predstavnik u Skupštini FSS, gazdovao na crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

Nemanja Vidić
foto: Starsport©

- Naravno da očekujem da ga i Zvezda podrži. Koji istinski zvezdaš ne bi podržao jednu od najvećih legendi u istoriji kluba? Ne mogu da zamislim da bi Dragan Džajić mogao da podigne ruku protiv Nemanje Vidića. On ga najbolje i poznaje - ističe Pjanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.