"Beli luk uvozimo iz Kine, a na stadionima nema nikog!" Rade Bogdanović direktno o izborima u FSS i "porazu" Vidića
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/RTS 1

bez dlake na jeziku!

"Beli luk uvozimo iz Kine, a na stadionima nema nikog!" Rade Bogdanović direktno o izborima u FSS i "porazu" Vidića

Kao i što smo navikli od Bogdanovića, pojednostavio nam je čitavu priču oko izbora

Objavljeno: 10:46h

Nekadašnji fudbaler, a sada stručni konsultant i analitičar, Rade Bogdanović je prokomentarisao goruću temu u srpskom fudbalu - izbor za predsednika FSS!

Ljubitelji fudbala su saglasni da bi voleli da vide legendu srpskog i evropskog fudbala na mestu prvog čoveka FSS, a da li mu je to pametan potez?

- Očigledno da je javnost već dobro podeljena oko Nemanje Vidića. Imamo političare koji nisu nešto naročito popularni i imamo sportistu koji je krenuo dobrim putem po završetku igračke karijere. Nije kao većina fudbalera stao sa svojim obrazovanjem: završio je A licencu, završio i menadžment u UEFA školi fudbala. Meni nije ni jasno što Nemanja hoće da se kandiduje, jer nije lako sedeti na čelu FSS. Nije uobičajeno u samom svetu, ni u demokratskim zemljama, pogotovo što je kod nas sve nedefinisano - rekao je Bogdanović u gostovanju na TV Prva, pa otkrio:

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: Starsport

- Lično navijam za Nemanju. Ali, ako analiziramo, on je već doživeo jedan poraz. To je tako u našoj državi. Njemu podršku nije dao njegov klub čiji je dres natapao znojem. To je signal da fudbalska Srbija ne stoji baš iza njega. Nedimović je rekao da su Srbima najbitniji politika, fudbal i poljoprivreda. Beli luk uvozimo iz Kine, na fudbalskim stadionima nema nikog, politika nam se dobro omrzla i već je za mene napravio jedan gaf - izjavio je Bogdanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.