"SVE JE TRULO, IDE SE U BEZNAĐE": Bivši prvi čovek Partizana nije birao reči!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

brutalno!

"SVE JE TRULO, IDE SE U BEZNAĐE": Bivši prvi čovek Partizana nije birao reči!

Nastavlja sa kritikama nekadašnjeg kluba

Objavljeno: 08:35h

Fudbaleri Partizana su doživeli istorijski debakl protiv ekipe Mladosti GAT u Humskoj 4:0, a osim trenera crno-belih Gordana Petrića, nije bilo reakcija čelnika kluba.

Njih je na odgovornost pozvao i predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović.

Ovo je jako loša uvertira pred nastavak evropske sezone, a nekada prvi čovek kluba iz Humske Dragan Đurić je bez dlake na jeziku prokomentarisao situaciju u crno-belom taboru.

- Desilo se ono čega smo se svi plašili. I nažalost, nije to ništa čudno s obzirom na to kako se godinama radi. Imamo jako loš tim, u klubu je sve trulo, počev od ljudi koji ga vode. Totalno rasulo, ide se u beznađe, a niko ništa ne preduzima. Propast je na pomolu i to me najviše boli, jer volim Partizan i uvek mu želim najbolje - kaže Đurić za "Informer".

Dragan Đurić
Dragan Đurićfoto: Starsport©

On je bio predsednik kluba u periodu od 2008. do 2014. smatra da odgovornost nije samo na igračima i treneru Petriću. - Mogu da dođu Kapelo ili Murinjo na klupu, ništa ne bi pomogli. Nije Petrić kriv. On ima pozitivnu energiju i puno dobrog je doneo, ali ne možeš da se boriš za trofeje bez kvalitetnih igrača. Zna se šta treba prvo da se menja. Očigledno je da ova uprava ne zna da radi posao, a ima nečiju podršku. Bez titule smo godinama, ne znam šta više čekaju. Svako ima svoje vreme, čim ne ide, treba da se skloniš i prepustiš to nekom drugom. Bitno je da se oni čvrsto drže za fotelje, jer rade samo u svom interesu. Tuga je na kakve je grane pao Partizan, velikan sa najboljim navijačima na svetu - poručuje Đurić.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.