UŽASNA SMRT NA TERENU: Golman odbranio penal pa se samo srušio - nije mu bilo spasa!
Arne Espel, Foto: Twitter/Joueurs Belges

jeziva tragedija

UŽASNA SMRT NA TERENU: Golman odbranio penal pa se samo srušio - nije mu bilo spasa!

Za ponedeljak je zakazana autopsija preminulog golmana i tada će biti objavljen tačan razlog njegove smrti.

Objavljeno:

Nižu se vesti o pogibijama sportista posle zemljotresa u Turskoj i Siriji, među njima je najviše fudbalera i tri golmana, a sada nas je pogodila smrt jednog čuvara mreže kome je pozlilo tokom utakmice!

Mladi golman belgijskog niželigaša Vinkel Sporta, Arne Espel (25), preminuo je nedugo nakon što je stigao u bolnicu. On se na jučerašnjoj utakmici samo srušio i došlo je do tragedije.

Espel se srušio na početku drugog poluvremena, i to nakon što je odbranio penal.

- Lopta je još bila u igri. Odbranio je penal, pokušao je brzo da ustane kako bi uhvatio loptu, ali se zatim samo srušio. Užasne scene - rekao je pomoćni trener belgijskog tima Stefan Deverkin.

Hitna pomoć je ekspresno reagovala. Čak pola sata trajalo je oživljavanje nesrećnog momka, prebačen je u bolnicu, ali nažalost nije izdržao i preminuo je.

Utakmica je, naravno, prekinuta. Nikome više nije bilo do fudbala, a igrači oba tima su bili teško potreseni onim što su videli.

- Nakon meča smo svi zajedno sedeli u kantini i čekali smo novosti. Ostali smo u šoku kada je stigla vest da je preminuo. Žestok je ovo udarac za nas. Mislim da neki od fudbalera još ne mogu da shvate šta se dogodilo - govori Deverkin.

S obzirom na to se radi o malom timu, svi u klubu su se jako dobro poznavali. Arne je bio omiljen među svima.

- Naš golman je bio prekrasan momak. Uvek je znao svima da popravi raspoloženje. Ne mogu da verujem da ga više nema - dodao je pomoćni trener belgijskog kluba.

Za ponedeljak je zakazana autopsija preminulog golmana i tada će biti objavljen tačan razlog njegove smrti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.