PLAKALI IGRAČI, PLAKAO I DEKI: Stanković zbrisao pre penala, pa izbegao konferenciju za medije!
Dejan Stanković na meču Monca - Sampdorija, Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

nije podneo

PLAKALI IGRAČI, PLAKAO I DEKI: Stanković zbrisao pre penala, pa izbegao konferenciju za medije!

Pre manje od godinu dana, krajnje neprimereno, mrtvačkom povorkom sa sve sandukom i krstom, navijači Sampdorije su ispratili gradskog rivala Đenovu u Seriju B...

Objavljeno:

Dejan Stanković je stigao na mesto trenera italijanske Sampdorije sa teškim zadatkom da ostavi klub iz Đenove u Seriji A, ali sada se taj zadatak čini još težim.

Samp je u nedelju uspeo da prekine niz od pet utakmica bez pobede i postignutog gola (jedna u Kopa Italiji), ali su svi u klubu sigurno nezadovoljni jer je propuštena šansa da se sa gostovanja Monci (2:2) odnesu sva tri boda.

Stankovićeva ekipa je vodila do same završnice, a onda u dubokoj nadoknadi (99. minut) primila gol iz penala i ostala bez dva velika boda.

FK Sampdorija, FK Monca
foto: Claudio Grassi / LaPresse / Profimedia

Posle izjednačenja sa bele tačke Dejan Stanković je prema navodima italijanskog "DAZN" odjurio u svlačionicu u suzama!

- Ovaj udarac je bio pretežak čak i za ratnika kakav je Stanković. Srpski trener nije mogao da zadrži suze frustriran još jednim razočaranjem na terenu i otišao je sa terena nekoliko momenata pre nego što je Pesina izveo jedanaesterac. Čak su i neki igrači poput Đuričića i Augelija plakali - navodi se u italijanskim medijima.

Svoj bes ka situaciji u kojoj se našao klub iskalio je tako što se nije pojavio na konferenciji za novinare posle meča, a tu informaciju preneli su svi sportski novinari u Italiji.

Sampdorija posle ove utakmice ima 10 bodova, samo dva više od poslednjeg Kremonezea, a osam manje od Specije koja je prva iznad crte.

Na sve se nadovezuju finansijski problemi Đenovljana jer u Sampdorije plate kasne već mesecima, a predsednik Masimo Ferero mora da sredi situaciju što pre ako ne želi da njegovom klubu budu oduzeti bodovi zbog neodgovornog poslovanja. Ukoliko bi se to desilo slavni klub iz Đenove koji je i ovako u teškoj situaciji skoro da ne bi imao ni teorijske šanse da opstane u ligi.

A pre manje od godinu dana, krajnje neprimereno, mrtvačkom povorkom sa sve sandukom i krstom, navijači Sampdorije su ispratili gradskog rivala Đenovu u Seriju B...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.