UJEDINJENI TURSKI KLUBOVI KAO NIKADA PRE! Prikuplja se krv, topla odeća, hrana... (FOTO)
Zemljotres u Turskoj, Foto: EPA/REFIK TEKIN

POSLE ZEMLJOTRESA!

UJEDINJENI TURSKI KLUBOVI KAO NIKADA PRE! Prikuplja se krv, topla odeća, hrana... (FOTO)

Još jednom želimo milost Božiju našim građanima koji su izgubili živote, a našim povređenim građanima želimo brz oporavak, glasi poruka Bešiktaša

Objavljeno:

Zemljotres u Turskoj šokirao je planetu, a najveći turski klubovi Fenerbahče, Bešiktaš, Trabzonspor i Galatasaraj objavili su da su započeli kampanju pomoći.

- Naš klub će organizovati akciju pomoći za naše građane, čiji je epicentar u okrugu Pazarčik u Kahramanmarašu, a osetio se i u okolnim gradovima. Detalji o kampanji koja će biti organizovana biće podeljeni sa javnošću u narednom periodu. Još jednom želimo milost Božiju našim građanima koji su izgubili živote, a našim povređenim građanima želimo brz oporavak - glasi poruka Bešiktaša uz dodatak da će vozilo za prikupljanje krvi biti postavljeno na stadionu.

- Prenosimo informaciju našim ljudima da smo otvorili sportski kompleks "Ulker Stadium Fenerbahce Sukru Saracoglu" za materijalnu pomoć koju svi žele da pruže području ugroženom zemljotresom. Sav prikupljeni materijal ćemo poslati u područje katastrofe u koordinaciji sa opštinom Kadikoj. Na listi potreba AFAD-a nalaze se proizvodi kao što su grejalice, ćebad, posteljine, jastuci, paketi sa hranom, suva hrana, higijenski kompleti, kompleti za žensku higijenu, čista odeća, čista odeća za bebe, vreće za spavanje, hrana za bebe, poverbankovi, šalovi, beretke, rukavice - glasi saopštenje Fenerbahčea.

U nastavku možete pogledati poruke i akcije koje su preuzeli ostali turski klubovi:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.