NEPONOVLJIVI DRES ZA NEPONOVLJIVOG MIHU: Zvezda dizajnirala specijalnu garnituru za oproštaj od Siniše (FOTO)
Dres Zvezde sa likom Siniše Mihajlovića, Foto: Twitter/FK Crvena zvezda

jedan je siniša

NEPONOVLJIVI DRES ZA NEPONOVLJIVOG MIHU: Zvezda dizajnirala specijalnu garnituru za oproštaj od Siniše (FOTO)

Dresovi će završiti na aukciji u humanitarne svrhe

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju Superligu Srbije utakmicom protiv Vojvodine u subotu od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Meč će biti poseban jer će se ovom prilikom navijači Zvezde i klub oprostiti od svoje legende Siniše Mihajlovića koji je preminuo 16. decembra prošle godine u 54. godini života.

Susretu će ovim povodom prisustvovati brojni Mihini saigrači iz čuvene utakmice u Bariju 1991. kada je Zvezda postala prvak Evrope, a tu će biti i tadašnji trener Ljupko Petrović.

Izabranici Miloša Milojevića koji je najavio da zna tim za duel sa Vojvodinom, na teren će izaći u posebnoj garnituri dresova, dizajniranim u čast Siniše Mihajlovića.

Ova garnitura će imati Mihin lik na grudima, iz vremena kad je nosio Zvzedin dres iz te nezaboravne sezone, a pogledajte je na priloženim fotografijama.

1 / 4 Foto: Twitter/FK Crvena zvezda

"Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca.

Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije", preneli su iz kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.