MILOJEVIĆ ZNA TIM ZA VOJVODINU: Zvezda ima luksuz u velikom igračkom fondu, ali ne da se odrekne Dragovića!
Miloš Milojević, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

superliga srbije

MILOJEVIĆ ZNA TIM ZA VOJVODINU: Zvezda ima luksuz u velikom igračkom fondu, ali ne da se odrekne Dragovića!

Na ofanzivnim pozicijama imamo šest-sedam veoma kvalitetnih igrača - rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da zna tim za predstojeću superligašku utakmicu protiv Vojvodine i dodao da od svoje ekipe na tom meču očekuje "maksimalan nivo ozbiljnosti".

- Znali smo i posle priprema, a znamo i sada tim za Vojvodinu. Čekali smo samo da vidimo ko je koliko spreman, ali imamo luksuz u velikom igračkom fondu tako da možemo da korigujemo tim u odnosu na protivnika - rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Vojvodine, u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli prvu utakmicu u drugom delu šampionata dočekuju kao lideri na tabeli sa 53 boda, dok je Voša peta sa 33 osvojena boda.

- Očekujem bolju Vojvodinu nego jesenas, jer rade veoma dobro. Imaju brzinu u četvorici-petorici ofanzivnih igrača koji se sjajno transformišu, a invidiualni kvaliteti Kabića i Čumića su neosporni. Tu je i Simić, naš bivši fudbaler, koji je izuzetno nezgodan, a ne treba zaboraviti ni trenera koji radi veoma dobar posao - rekao je trener crveno-belih.

Miloš Milojević
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Ono što nama treba je maksimalan nivo ozbiljnosti, jer je prvo kolo uvek teže iz perspektive toga da se dugo nije igrala takmičarska utakmica, ali mi kao Zvezda imamo pravo samo da pružimo maksimum i obradujemo navijače rezultatom i igrom - dodao je on.

Milojević je naveo da veoma zadovoljan odrađenim pripremama u Antaliji i dodao da se nada da će se ono što su radili videti već od prve utakmice.

- A naša obaveza je da pobeđujemo i da na kraju prvi prođemo kroz cilj. Rezultat nam je primaran i nećemo dozvoliti da on trpi zbog lepote, iako želimo da igramo atraktivno i da naše navijače učinimo ponosnima - istakao je trener Zvezde.

Milojević je naveo da u timu ima veliku konkurenciju na ofanzivnim pozicijama.

- Teška je odluka, ali svaki ozbiljan tim ima konkurenciju na pozicijama. Imamo je i mi, a uz Ivanića, Bukarija, Mitrovića i Kataija, ne bih izostavio ni Mijatovića i Pruceva koji su dobro odradili prirpeme, tako da na tim pozicijama imamo šest-sedam veoma kvalitetnih igrača - rekao je on.

Miloš Milojević
foto: FK Crvena zvezda

- Gledamo u odnosu na trenutnu formu, potrebe i malim delom u skladu sa protivnikom da izaberemo ko će igrati - dodao je trener šampiona Srbije.

Trener Zvezde je naveo da će Aleksandar Katai na sutrašnjoj utakmici igrati na svojoj poziciji, a otkrio je i kakva je situacija sa Aleksandrom Dragovićem.

- Što se Dragovića tiče, on je igrač kog bi svaki trener poželeo - profesionalac i uzor svima u grupi. Shvatio je koliko nam je bitan i koliko su njegovi ljudski i fudbalski kvaliteti potrebni, te da Zvezda nema luksuz da ga se odrekne - rekao je on.

FK Crvena zvezda, Fudbal, Aleksandar Dragović
foto: Starsport©

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" je besplatan, a meč je posvećen Siniši Mihajloviću.

- Očekujem što više navijača na Marakani. Mislim da je dobra prilika zbog povoda u smislu meča posvećenom Siniši Mihajloviću, ali naravno i zbog otvaranja prolećne sezone da ih bude što više na tribinama - rekao je Milojević.

- Igračima bi to izuzetno značilo, jer znamo koliku energiju nam daju navijači i koliko je lakše igrati pred punim tribinama. Momci su korektno radili i zaslužuju podršku od prvog kola - zaključio je trener Crvene zvezde.

Utakmica je na programu u subotu od 16.00.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.