DELIJE SE OGLASILE PRED "MIHINU UTAKMICU" - Bio je poseban u svakom smislu (FOTO)
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

SAOPŠTENJE

DELIJE SE OGLASILE PRED "MIHINU UTAKMICU" - Bio je poseban u svakom smislu (FOTO)

Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima, ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijerem stoji između ostalog u poruci navijača Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova dočekuju Vojvodinu na prolećnoj premijeri Superliga Srbija na stadionu "Rajko Mitić".

Utakmicu će obeležiti oproštaj od nedavno preminulog Siniše Mihajlovića koji je legenda beogradskih crveno-belih i novosadske "stare dame".

Siniša Mihajlović
foto: FK Crvena zvezda

Povodom ovog meča, oglasile su i Delije, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Mi kao zvezdaši imamo jednu veoma odgovornu i moralnu dužnost, a to je oproštaj od Mihe! Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima, ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijere. Mnogi su posle takvih uspeha vrlo često zaboravljali iz koje zemlje dolaze, a kamoli iz kog kluba. Miha je bio poseban u svakom smislu te reči, pa tako i u ljubavi prema svom klubu. Mnogo puta i na mnogo načina je to i dokazao.

Delije, Siniša Mihajlović
foto: Starsport©

Naša obaveza je da na utakmicu sa Vojvodinom dođemo u što većem broju, da ponesemo svi šalove i kada dođe taj momenat iskažemo svoju zahvalnost prema takvoj veličini koja je odabrala baš Zvezdu da je učini još većom svojom pojavom. Zvezda u kojoj je njegovo ime postalo je besmrtno.

Takođe, klub će se pred početak utakmice na svoj način oprostiti od Mihe. Zato vas pozivamo da već dvadesetak minuta pred početak utakmice budete na tribinama stadiona. Ulaz je besplatan. Ponesi šal, uđi na vreme, svi na stadion - stoji u saopštenju Delija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.