PARTIZAN ODBIO 3.000.000 EVRA: Hofenhajm hteo napadača crno-belih!
Samed Baždar (desno) na meču LK sa Fejenordom, Foto: Starsport

jok

PARTIZAN ODBIO 3.000.000 EVRA: Hofenhajm hteo napadača crno-belih!

Klub iz Humske je glatko odbio ponudu Nemaca

Objavljeno:

Biser Partizana i jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, Samed Baždar, bio je do danas na meti nemačkog Hofenhajma.

Bundesligaš je crno-belima ponudio 3.000.000 evra obeđtećenja, ali je klub iz Humske procenio da je još uvek rano za prodaju napadača I glatko odbio Nemce, prenosi Telegraf.

Partizanu je pomenuta suma ponuđena kroz rate, a Baždaru višegodišnji ugovor, s tim da je Hofenhajm planirao da mladog igrača prvo prosledi na pozajmicu u drugu ligu Portugalije, tačnije u Akademiko, gde bi prošao period prilagođavanja, pa se potom vratio u nemački klub.

Samed Baždar, FK Partizan, Fudbal
foto: Starsport

Ta opcija opet nije odgovarala samom igraču, baš kao što je i Partizan smatrao da je ponuđena suma za najtalentovanijeg izdanka škole daleko ispod očekivanja, pa je ponuda odbijena.

Crno-beli planiraju da Baždaru, ali i ostalim mladim igračima pruže priliku u periodu koji sledi, s tim da je na napadaču poseban akcenat jer se u skorije vreme nije pojavio tako talentovan fudbaler u omladinskoj školi.

Tako Baždar nastavlja sa dokazivanjem u Partizanu, kod trenera Gordana Petrića, koji mu je u protekloj polusezoni pružio šansu, Samed je iskoristio i to očigledno nije prošlo neprimećeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.