GURNUO SEBE KA IZLAZNIM VRATIMA SAN SIRA: Velika zvezda Milana tera po svom!
Fudbaleri Milana, Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

odbio novi ugovor

GURNUO SEBE KA IZLAZNIM VRATIMA SAN SIRA: Velika zvezda Milana tera po svom!

Rafael Leao je bez dileme najbolji igrač tima i njegov odlazak bi mnogo oslabio redove italijanskog velikana

Objavljeno: 12:05h

Nevolja ne dolazi sama, to je na svom primeru Milan saznao. Na poraz od Sasuola (2:5) nadovezala se situacija s najboljim fudbalerom tima Rafaelom Leaom.

Portugalac je definitivno odbio da potpiše novi ugovor sa Rosonerima i tim potezom gurnuo sebe ka izlaznim vratima San Sira jer mu sadašnji ističe u junu 2024. godine, što znači da će na leto da ode. Naravno, ukoliko se situacija ne promeni, a male su šanse za tako nešto. Leao je insistirao da se u novi ugovor ubaci izlazna klauzula sa 150 miliona na 70 ili 80 miliona, što je bila kap koja je prelila čašu u Milanu. Sastanak dve strane se završio naglo toliko da je funkcioner Paolo Maldini bio jako besan na agente igrača.

Rafael Leao
foto: ROBERTO BREGANI

Dugo je odugovlačio Leao sa potpisivanjem nove saradnje, tražio je brojne finansijske ustupke, čak i da mu Milan plati dugo prema lisabonskom Sportingu zbog preranog raskida (17 miliona), iako klub nema ništa s tim, ali je i na to pristao. Međutim, Leao ipak čeka mig bogatih premijerligaša kako bi prešao da igra u najjačoj ligi sveta. Zato insistirao na izlaznoj opciji i to za nižu cifru od njegove realne vrednosti. Maldini je pobesneo zbog toga, rekao "dosta" i sada sledi zastoj. Izvesno i rastanak na leto ako se nešto drastično ne promeni. Rafael Leao je bez dileme najbolji igrač tim i njegov odlazak bi oslabio Rosonere, ujedno i šampionske ambicije sveo na minimum. Teško da može da se nadoknadi njegov odlazak.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.