PARI SEN ŽERMEN SPREMIO BOMBU ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: As Čelsija stiže na Park Prinčeva, ali nije jedini!
Hakim Ziješ, Foto: EPA/Neil Hall

biće burno oko ponoći

PARI SEN ŽERMEN SPREMIO BOMBU ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: As Čelsija stiže na Park Prinčeva, ali nije jedini!

Romano javlja da je igrač već prihvatio ponudu pariskih "Svetaca" i da je sada samo ostalo da se klubovi dogovore oko isplate

Objavljeno:

Marokanski fudbaler Hakim Ziješ trebalo bi u utorak, poslednjeg dana prelaznog roka u većini evropskih liga, da postane novi fudbaler Pari Sen Žermena!

Poznati transfer insajder Fabricio Romano javlja da je igrač već prihvatio ponudu pariskih "Svetaca" oko pozajmice do kraja sezone i da je sada samo ostalo da se klubovi dogovore oko isplate.

Ziješ ima važeći ugovor sa Čelsijem do 2025. godine, stigao je na Stamford Bridž iz Ajaksa, a ove zime bio je i na meti Milana i Mančester junajteda. Iako se Marokanac nije nametnuo u Londonu kako se očekivalo kad je stigao iz Ajaksa, "Plavci" ne žele da u eventualni dogovor sa PSŽ-om stave opciju otkupa nakon pozajmice.

Inače, PSŽ bi trebalo da dovede i Martina Škrinjara iz Intera, što jasno govori o nameri vlasnika iz Katara da maksimalno ojačaju ekipu i ove sezone konačno uzmu Ligu šampiona u kojoj u osmini finala igraju sa još jednim favoritom - Bajernom iz Minhena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.