MILOJEVIĆU 2 IGRAČA ODSKOČILA, SAMO JEDNIM NIJE ZADOVOLJAN: To ne trpim, nebitno o kome se radi!
Miloš Milojević dodaje loptu Slavoljubu Srniću, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

REZIMIRAO PRIPREME

MILOJEVIĆU 2 IGRAČA ODSKOČILA, SAMO JEDNIM NIJE ZADOVOLJAN: To ne trpim, nebitno o kome se radi!

Jedno je kad se šest dana pripremaš za meč, a drugo je ovo - rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miloš Milojević, rekao je danas da je zadovoljan odrađenim pripremama u Antaliji i istakao da će crveno-beli u nastavku sezone biti "energični, željni utakmica i lepršavi".

- Zadovoljan sam urađenim, odnosom igrača, time koliko smo i kako radili. Postoji kliše da 'može bolje' i zaista je moglo, ali odradili smo dosta dobrih stvari i sa aspekta fizike i taktike smo veoma napredovali. Sve to moramo da potvrdimo u prvenstvu, od utakmice sa Vojvodinom pa do kraja šampionata - rekao je Milojević za klupski sajt.

- Nisam zadovoljan kako smo odigrali 45 minuta protiv Ludogoreca, ali mi smo tu utakmicu spremali tako da smo radili jako, imali trening ujutro, probali stvari, želeli da vidimo šta možemo, a šta ne. Mogli smo i bolje pod tim umorom, ali je i to dobra škola za nas - dodao je on.

1 / 6 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Naravno da prijateljska utakmica nije kao takmičarska, ali smo spremni da pokažemo pravo lice u našem prvenstvu - naveo je on.

Milojević je rekao da je zadovoljan kako su se Aleks Vigo i Lazar Nikolić predstavili ekipi i navijačima i dodao da misli da će "biti dobri igrači za Zvezdu".

Jegor Prucev, FK Crvena zvezda, Fudbal
foto: FK Crvena zvezda

Trener Zvezde je rekao da ne voli nikog da izdvaja, ali da su se Jegor Prucev i Stefan Leković "najviše odskočili".

- Prucev ima drugačiju radnu etiku u odnosu na naše mlade. Bori se i radi utakmicu, nije mu sve u zabavi, uz to ima enormne fizičke predispozicije i izuzetno je nezgodan za čuvanje. Takođe, pokriva velik prostor i uz malo mirnoće će biti efikasniji - rekao je Milojević.

Milojević je naveo da su kroz pripremne mečeve probavane različite taktičke varijante.

- Konkretno, u dve smo igrali visoko gde sam zadovoljan tim izgubljenim loptama rivala koje smo iznudili. S druge strane, nisam bio zadovoljan sa 45 minuta protiv Ludogoreca, ali opet, jedno je kad se šest dana pripremaš za meč, a drugo je ovo - rekao je on.

Miloš Milojević, Nenad Milijaš
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Jednostavno, nismo želeli da nam utakmica sa Ludogorecom pokvari šest dana treninga. Ne mogu da izdvojim jednu utakmicu kojom sam najzadovoljniji, ali mi se svideo karakter igrača. Iako smo mašili šanse i primali golove, uspevali smo da se dignemo i preokrenemo utakmicu - dodao je Milojević.

On je rekao da je prednost bila to što su njegovi igrači stvarali šanse na tim mečevima, a mana što ih nisu realizovali.

- Međutim, i to je do uigranosti i sinhronizacije igrača u završnoj trećini terena, kao i do kvaliteta. Fali nam rada, ali i toga da svi igrači shvate da moraju da odigraju saigraču ako je u boljoj prilici i time sam bio veoma ljut na meču sa Austrijom Luštenau. To ne trpim, nebitno o kome se radi - rekao je Milojević.

Miloš Milojević, Zvezdan Terzić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

On je, na kraju, istakao i kakvu Zvezdu treba očekivati na proleće.

- Očekujte Zvezdu punu energije, željnu utakmica. U svakom meču ćemo ići na pobedu, to je naša dužnost, ali ćemo nastojati da igramo što lepše kako bi navijači bili u potpunosti zadovoljni. Idemo utakmicu po utakmicu, jer ništa još nije gotovo i niko u januaru nije postao šampion. Igra se do kraja maja, a lično mi je fokus na Vojvodini, do nje gledam - zaključio je Milojević.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.