PETRIĆ OBJAVIO NEOČEKIVANU VEST: Odlaže se nastavak Superlige Srbije?
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

uzburkao javnost

PETRIĆ OBJAVIO NEOČEKIVANU VEST: Odlaže se nastavak Superlige Srbije?

Ima nagoveštaja da će se takmičenje u Superligi Srbije nastaviti tek 12. februara

Objavljeno: 16:12h

Trener Partizana Gordan Petrić otkrio je da postoji mogućnost da se odloži prvo kolo nastavka sezone Superlige Srbije.

Crno-beli bi trebalo da gostuju Napretku u Kruševcu četvrtog februara u 20. kolu prvenstva, međutim, ima nagoveštaja da će se takmičenje nastaviti 12. februara duelima 21. runde u kojoj Partizan dočekuje Mladost GAT.

- Postoji mogućnost da se ne igra prvo kolo nastavka sezone zbog snega, loših vremenskih uslova koji su najavljeni za taj period. Za trenere i klubove je dobro da to znamo unapred da bismo pojačali ili smanjili intenzitet treniga. Nama ostaje još četiri treninga ovde u Turskoj, pa ćemo polako da spuštamo ritam. Ali, ako ne igramo tu utakmicu četvrtog februara, to nam produžava pripreme. Biće sedam i po nedelja, a na šest i po - istakao je Petrić, posle pripremne utakmice sa TSC u Beleku.

1 / 3 Foto: Starsport©

Jedini strelac za Partizan bio je Slobodan Urošević koji je postigao sjajan gol iz slobodnog udarca. Sličan onom iz ligaškog okršaja sa TSC jesenas.

- Čaki je dao taj gol u prvenstvu, dao je i sad. Ima lepu levu nogu. Činilo mi se da će oko zida da gađa, ali je on šutirao u suprotni ugao. Malo igrača tako gađa.

Ako izuzmemo Čakijev pogodak, crno-beli nisu prikazali kvalitetnu predstavu.

- Meni je bitno da igrači odrade šta treba. Ali nekim tehničkim stvarima, prijem i predaja, bili smo slabiji. Teške su noge, žalili su se igrači da su im lože upaljene. To je normalno, radi se naporno.

Posebno problematična bila je pas igra. Mučio se Petrićev tim da iznese loptu sa svoje polovine.

- Ne brine me to. TSC je tim koja igra u jednom specifičnom sistemu, igra jako dobro - zaključio je trener Partizana Gordan Petrić.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.