JEL' IMA JOŠ NEŠTO ZA OSUDU? Najčudnija konferencija koju je Marko Nikolić ikada održao! (VIDEO)
Foto: Fonet

incident u fokusu

JEL' IMA JOŠ NEŠTO ZA OSUDU? Najčudnija konferencija koju je Marko Nikolić ikada održao! (VIDEO)

Posle nemilih događaja koji su se dogodili posle utakmice Rada i Partizana, strateg crno-belih želeo je da vrati fokus na stvari sa terena, ali...
Objavljeno:

Najveći deo konferencije za novinare protekao je u razgovoru o incidentu. Fudbaler Evertona je posle meča otrčao ispred tribine sa organizovanim navijačima Rada, koji su ga tokom utakmice vređali na rasnoj osnovi, i gestikulirao prema njima. Nakon toga je došlo do opšte gužve i koškanja na terenu, što je trajalo nekoliko minuta.

- Bio sam na centru, nisam video šta se desilo. Neka to komentarišu, ocenjuju i kažnjavaju oni koji su za to zaduženi, a ja to nisam. Od prvog minuta utakmica je obilovala duelima, a u takvim mečevima igrači koji imaju naglašen temperament znaju da reaguju. Na kraju smo videli sve igrače na jednom mestu, što nije dobro, jer ovo je samo fudbal - rekao je Nikolić.

Novinari su insistirali na tome da se trener izjasni o incidentu i postupku svog igrača.

- Je l' ima još nešto za osudu pre tog odlaska Evertona tamo? Ako ima, osudićemo i jedne i druge, nećemo samo Evertona. Sve su to stvari koje se događaju, ali postoje disciplinski organi koji će odrediti kazne za sve učesnike - rekao je Nikolić.

- Ovo je najčudnija konferencija koju sam održao u životu - dodao je posle toga trener crno-belih.

Trener Rada Nebojša Petrović bio je zadovoljan uprkos porazu.

- Odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv dobre ekipe Partizana. Imali smo punu kontrolu igre i pokazali dosta fudbalskih stvari, koje su nas stavile u ravan s Partizanom. U prvom delu smo bili dominantniji, a u drugom se utakmica otvorila, naročito posle gola, koji smo primili amaterski. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan. Čestitam igračima na borbenosti i pristupu. Mislim da je ovo garant da Rad ima perspektivu - rekao je Petrović.

BONUS VIDEO: Vujošević: O dugu Partizana prema njemu!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.