"VISOK, PLAVUŠAN, LEPUŠKAST": Petrić BRILJIRAO posle prvog pripremnog meča!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

HIT!

"VISOK, PLAVUŠAN, LEPUŠKAST": Petrić BRILJIRAO posle prvog pripremnog meča!

Strateg crno-belih raspoložen posle remija

Objavljeno: 18:25h

Trener Partizana Gordan Petrić je dao komentar na partiju svojih izabranika u prvom proveri na startu priprema.

Remi 1:1 protiv rumunske Univerzitatee, uz dobru partiju u prvom i nešto manje intenzivnu u prvom poluvremenu, pozitivno je ocenio strateg Partizana.

- Dobro, rezultat mi nije bitan sad, bitno mi je da su pre svega momci istrčali, pokazali nešto što smo dosad radili na treningu, neku agresisivnost, pogotovo u prvom poluvremena. Tako da, zadovoljan sam, niko se nije povredio - sumira Petrić.

U prvom poluvremenu je Partizan pokazao mnogo veću agresiju nego u drugom, što je Petrić objasnio velikim brojem izmena.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Sama postavka igrača za prvo poluvreme daje ti mogućnost da to uradiš, u drugom poluvremenu su bili totalno drugi igrači i nedostajalo je par igrača koji su to mogli da ispune u drugom poluvremenu. Druga postava je druga postava. Pomešali smo danas, svi su odradili ono što su trebali da odrade. Videlo se, fizička priprema je dobra, ovo je naša prva utakmica, ali to ne menja nama ništa - da li je prva ili zadnja. Mislim da momci dobro rade. Da, prvo je bilo totalno drugačije od drugog, drugi iggači, no sve u svemu zadovoljan sam.

Baždar je, utisak je svih, pa i rivala, ostavio najbolji utisak. Na ovu konstataciju usledio je tipičan odgovor u Petrićevom stilu.

- Jeste, Samed je ostavio takav utisak možda zato što je visok dečko, ovako lepuškast i plavušan... - u svom stilu će Petrić, pa je uozbiljio:

- Samed je dobro odigrao prvo poluvreme, nema šta, svi su na nivou koji trebaju da budu. Postoje još neke situacije koje treba se poprave, ali i teške su noge... Generalo sam zadovoljan, pogotovo što smo, kažem, odigrali bez povreda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.