TERZIĆ: Zvezda mora da bude šampion, to je naređenje! MIJAILOVIĆ: Nisam baš siguran da će tako da bude...
Zvezdan Terzić/Ostoja Mijailović, Foto: Printscreen/TikTok/sportal.rs

oči u oči

TERZIĆ: Zvezda mora da bude šampion, to je naređenje! MIJAILOVIĆ: Nisam baš siguran da će tako da bude...

Predsednici UO SD Crvena zvezda i JSD Partizan imali su svojevrsni TV duel

Objavljeno:

Kalendarska 2023. je tek počela. Čekaju nas mnogobrojna sportska iskušenja, a ljubitelji domaćeg fudbala sa velikim nestrpljenjem čekaju februar kada će se nastaviti Superliga Srbije koja je na najdužoj pauzi u istoriji zbog SP u Kataru.

Predsednik upravnog odbora SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, i predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović, našli su se oči u oči u studiju Sportala, gde su raspravljali o raznim temama.

Između ostalog, dotakli su se i aktuelne borbe za titulu između Zvezde i Partizana u Superligi. Terzić je istakao da će crveno-beli sigruno odbraniti titulu, a Mijailović je odgovorio:

Zvezdan Terzić
foto: Printscreen/TikTok/sportal.rs

- Sportska opaska kolegi Terziću. Svaka nova sezona donosi novog kandidata za titulu. Nisam sada baš siguran da će tako da bude i to - počeo je Mijailović, na šta se opet nadovezao Terzić:

Ostoja Mijailović
foto: Printscreen/TikTok/sportal.rs

- Ministar sporta je rekao - nema sportiste, ako nema najviše ciljeve. Ja kad kažem "Crvena zvezda mora da bude šampion", to je naređenje svim igračima, svakom u stručnom štabu, zaposlenima u klubu. To je naređenje, to je cilj, da li ćemo uspeti, videćemo - rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda.

Podvukao je Ostoja Mijailović da i Partizan želi da ostvari najbolje rezultate, da on tome stremi i da je to prirodno za svakoga ko voli neki klub.

- Velika želja partizanovaca je da ostvare iste rezultate. I to rivalstvo i treba da bude sportsko i ništa van toga. Potpuno je prirodno da kada navijate za neki klub, da želite da bude najbolji, da osvoji najviše titula i tako dalje - zaključio je predsednik JSD Partizan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.