ŠPANCI ŽELE DRAGOVIĆA: Iskusni štoper TRAŽENA ROBA, može li Zvezda da parira ovoj ponudi?
Aleksandar Dragović, Foto: Starsport

grom iz vedra neba

ŠPANCI ŽELE DRAGOVIĆA: Iskusni štoper TRAŽENA ROBA, može li Zvezda da parira ovoj ponudi?

Španci žele sjajnog defantivca u svojim redovima

Objavljeno: 23:17h

Crvena zvezda je "odbila" nalet Stankovićeve Sampdorije, ali za iskusnog defanzivca Aleksandra Dragovića se raspituju mnogi.

Ovog puta je na listi želja španskog kluba, a nesumnjivo bi ovo bio veliki izazov za Dragovića da se dokaže u elitnom fudbalu.

Štoperske pozicije su slaba tačka Sevilje ove sezone, a rešenje bi mogao da predstavlja upravo Aleksandar Dragović.

Defanzivac Crvene zvezde našao se na radaru Monćija, a ideja sportskog direktora je da fudbalera dovede kao slobodnog igrača što iz perspektive šampiona Srbije bez dileme predstavlja teško prihvatljivu opciju.

Prema saznanjima Releva, iskusni fudbaler na vrhu je liste želja rukovodstva Sevilje čija je zamisao da angažmanom Dragovića stavi tačku na ogromne muke u dafanzivi sa kojima se do sada klub suočio.

Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragovićfoto: Starsport©

Isti izvor navodi da je doskorašnji reprezentativac Austrije profil štopera kakvog traži Horhe Sampaoli s obzirom na to da je Argentinac istakao potrebu za liderom defanzivne linije, igračem sa bogatim iskustvom.

Realizacija plana ne izgleda kao realna jer zamisao da po sličnom scenariju dovede Dragovićaimala i Sampdorija, koja je naišla na negativan odgovor u Ljutice Bogdana.

Iako je Dragović rukovodstvu Zvezde predočio želju da se vrati na zapad, čelnici Crvene zvezde nemaju nameru da na polovini sezone se odreknu iskusnog štopera, a jasno je da ga vide u svojim redovima i u Ligi šampiona naredne sezone.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.