FSS NE SME DA IZGUBI OVU BITKU! Piksi prati situaciju - jedna stvar nam ne ide u prilog! (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

neće biti lako!

FSS NE SME DA IZGUBI OVU BITKU! Piksi prati situaciju - jedna stvar nam ne ide u prilog! (FOTO)

Mladi fudbaler se oglasio, ali ni reči o Srbiji

Objavljeno: 17:32h

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić je u žiži interesovanja medija, što zbog dobrih partija i talenta koji demonstrira u slavnom klubu, tako i zbog činjenice da ima priliku da bira da li će igrati za selekciju Španije ili Srbije.

Iz našeg tima su potvrdili da je Bajčetić prioritet, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ima veliku želju da ga vidi u dresu Srbije.

Mladi fudbaler je u meču protiv Aston Vile (3:1) postigao je svoj prvi gol u seniorskom timu.

Bajčetić u dresu Liverpula
Bajčetić u dresu Liverpulafoto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

- Neverovatan osećaj. Ušao sam u igru sa namerom da trčim i pomognem ekipi da se odbrani – to mi je i posao – ali lopta me je povukla, video sam Darvina kako je krenuo ka njihovom golu i pomislio sam ‘OK, moram da idem napred.’ Ušao sam u peterac i lopta je došla do mene. Nisam znao šta da radim – nisam navikao da dajem golove – ali reagovao sam instiktivno i srećom zatresao mrežu - rekao je posle meča Bajčetić za klupski sajt.

U trenutku mu je sve prošlo kroz glavu od kako je došao iz Selte pre dve godine.

- Svega sam se u trenutku setio, kako sam se veoma mlad preselio iz Španije, teškog početka i kako se sad jednostavno sve isplatilo - ističe Bajčetić.

Oglasio se i putem profila na društvenim mrežama.

- Ovo je najbolji trenutak u mom životu, nešto o čemu sam sanjao od kada sam počeo da igram fudbal, sav rad se isplati u ovakvim trenucima. Hvala na svim porukama podrške - napisao je Bajčetić.

Podsetimo, za sada je branio boje samo omladinskih selekcija "crvene furije", ali se nikada nije oglašavao po ovom pitanju, pa tako ni ovaj put.

Njegov otac Srđan je istakao da Stefan ima više veze sa Španijom gde je rođen i odrastao, ali da se nikad ne zna šta budućnost donosi.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.