NIJE SAMO RONALDO! Al Nasr hoće i zvezdu Čelsija, osvajač Mundijala zainteresovan za Saudijsku Arabiju (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/ROLEX DELA PENA

OPA!

NIJE SAMO RONALDO! Al Nasr hoće i zvezdu Čelsija, osvajač Mundijala zainteresovan za Saudijsku Arabiju (FOTO)

Klub iz Rijada ne želi da se zaustavi u misiji da bude najveći brend u Aziji i zbog toga su spremili još jednu transfer bombu, ali za letnji prelazni rok

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Kristijano Ronaldo (37) trenutno je slobodan igrač, ali bi do 1. januara 2023. mogao da potpiše za novi klub.

U pitanju je Al Nasr iz Saudijske Arabije koji kapitenu reprezentacije Portugala nudi 200.000.000 evra po sezoni i ugovor na dve i po godine.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Noushad Thekkayil

Ipak, klub iz Rijada ne želi da se zaustavi u misiji da bude najveći brend u Aziji i zbog toga su spremili još jednu transfer bombu, ali za letnji prelazni rok.

Reč je o Ngolo Kanteu (31), iskusnom vezisti kojem 30. juna naredne godine ističe ugovor sa Čelsijem, a "plavci" ne žele mu ponude novu saradnju.

Ngolo Kante
Ngolo Kantefoto: AP

Prema informacijama iz Francuske, osvajač Svetskog prvenstva 2018. godine zainteresovan je za dolazak na Bliski istok, ali tek na leto.

Boje Al Nasra trenutno braje poznata imena poput Davida Ospine, Luisa Gustava, Taliske, Vensana Abubakara, a trener je Rudi Garsija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.