SINIŠA NIJE HTEO DA UPOZNA SINA PRE 18. GODINE... Potreslo ga je "Papa, papa", a SRPSKA LEGENDA je znala sve
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

emotivna priča

SINIŠA NIJE HTEO DA UPOZNA SINA PRE 18. GODINE... Potreslo ga je "Papa, papa", a SRPSKA LEGENDA je znala sve

Mihajlović je vanbračno dete prvi put video 2004. godine kada je Marko imao 11 godina

Objavljeno:

Legendarni Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini posle trogodišnje borbe sa leukemijom, a saučešće je između ostalog izjavio i Marko Mihajlović.

U pitanju je vanbračni sin čuvenog Mihe koji je položio venac pokraj kovčega oca kog je upoznao 2004. godine sa 11 godina.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: EPA/Elisabetta Baracchi

Siniša ga je dobio godinu dana pre veze sa Arijanom, a Mihajlović je Marka priznao i izdržavao i školovao, ali je hteo da ga upozna kad napuni 18 godina.

Razlog je da bi mogli da razgovaraju kao odrasli ljudi, ali je na nagovor supruge susret bio dosta ranije.

- Imam sina iz vanbračne veze. Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Ali, do sada sam ćutao o tome. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka - ispričao je Siniša 2004. godine u ispovesti za "Gloriju".

Siniša i Arijana Mihajlović
Siniša i Arijana Mihajlovićfoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Miha je znao da ga sin prati i gleda njegove utakmice, golove, pboede i slavi gledajući oca, a nikada ga nije upoznao.

- To saznanje me je pogađalo. Noćima nisam mogao da spavam svaki put kada bih čuo da je na pola metra od televizora kao hipnotisan gledao moju utakmicu. Stalno je tražio od majke da se upozna - rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Viđanje je usledilo pre 18 godina, u decembru 2004. godine i tada je "Žurnal" pisao da su potrčali jedan drugom u zagrljaj na aerodromu u Milanu.

Marko je vikao "Papa,papa,papa", a i Siniša je emotivno podneo sve.

Siniša Mihajlović u dresu Intera
Siniša Mihajlović u dresu Interafoto: EPA/Mateo Bazzi

To se dogodoilo uoči utakmice Intera i Breše (1:0) 19. decembra 2004. godine i Mihajlović je sinu obećati da će dati gol za njega i to je uradio.

Arijana je decu odvela u Mekdonalds, a potom na stadion da bodre Inter i da Marko uživo gleda "papu" po prvi put u životu.

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - pričao je Siniša Mihajlović o tom pogotku.

Dejan Stanković i Siniša Mihajlović
Dejan Stanković i Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Nažalost, otac i sin nisu posle toga ostali previše bliski, što je nekadašnji selektor Srbije i priznao u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

- Žao mi je zbog toga. Marko je moj sin, prihvatio sam ga, zadržao ga, ali ga nisam odgajio. Nisam se čuo sa njim godinu dana. Tražio sam od njega da preuzme više odgovornosti, ali on nije bio u stanju. Zvao me je i nisam se javio. Zvaću ga kad budem bio spreman. Ako me neko razočara, potrebno mi je vreme - emotivno je priznao Mihajlović.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: EPA/Giorgio Benvenuti

Mediji prenose da Marko ima 29 godina, živi i radi u Italiji kao programer, a njegovo ime pisalo je na vencu zajedno sa imenima ostale Mihine dece.

levonogi bombarder pričao je da su Arijana i on hteli bebu i pre nekoliko godina kada je ona imala 50, ali nije mogla da iznese trudnoću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.