IBRAHIMOVIĆ POKAZAO PRAVO LICE: Siniša Mihajlović je preminuo, a Šveđanin uradio NEZAMISLIVO! Kakav je to ČOVEK?!
Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/Ettore Ferrari

razočarao

IBRAHIMOVIĆ POKAZAO PRAVO LICE: Siniša Mihajlović je preminuo, a Šveđanin uradio NEZAMISLIVO! Kakav je to ČOVEK?!

Ogromna prašina na društvenim mrežama se podigla zbog činjenice da se Ibra nije javno oprostio od velikog prijatelja

Objavljeno: 11:25h

Zlatan Ibrahimović se oglasio porukom na društvenim mrežama, okačivši fotografiju sa Novakom Đokovićem i prvim čovekom Pari Sen Žermena Naserom Al-Kelaifijem.

- Hvala vam na nezaboravnoj poseti i Svetskom prvenstvu u Kataru čije će finale zauvek ostati zapisano u istorijskim knjigama - napisao je Zlatan.

Ogromna prašina na društvenim mrežama se podigla zbog činjenice da se Ibra nije javno oprostio od velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, koji je preminuo prošlog petka u 54. godini, dok je sahrana bila u ponedeljak u Rimu.

Ibrahimović je u to vreme bio u Kataru, odakle je u društvu Đokovića i predsednika PSŽ-a posmatrao finalni susret između Argentine i Francuske.

Zlatan je dva dan kasnije okačio fotografiju na kojoj se zahvalio na sjajnom gostoprimstvu na koje je naišao na Bliskom istoku.

Siniša Mihajlović
foto: Massimo Percossi / Zuma Press / Profimedia

Ni reč o Siniši Mihajloviću za koga ga vezuje prijateljstvo dugo čak dve decenije, gde je Srbin i te kako pomogao Ibri da se probije u Seriji A. Tužno, ali istinito.

Sve je izvesnije da je Sinišin brat u pismu od srede mislio baš na Zlatana Ibrahimovića. Svi znamo da je Šveđanin veliki egoista, ali da je toliki da je posle ovakvog događaja ostao bez izjave saučešća, to je stvarno teško poverovati...

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Fudbalski put je Mihu i Ibru spojio 2006. u Interu i od tih dana počinje da se razvija jedno veliko prijateljstvo, a Zlatan ga je ovako opisao.

- On je više od trenera za mene. Prijatelji smo, pričamo svaki dan, pomažemo jedan drugom, zezamo se. Dobar je čovek, ima veliku porodicu i ona mu je na prvom mestu - pričao je Zlatan o Siniši u razgovoru na srpskom jeziku sa novinarom Nebojšom Petrovićem pre deceniju i po.

Usledile su godine Mihajlovićeve životne bitke sa opakom leukemijom.

- Hteo sam mu dati svu moju snagu, ali nisam mogao. On je jači od mene. Rekao sam ću sve učiniti za njega, pa čak i igrati besplatno - bile su reči iz 2021. koje je Ibrahimović izgovorio za RAI na San Remu.

Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović, Sanremo
foto: Printscreen/Twitter/@DVACMILAN

- Naše prijateljstvo je počelo kada me je Zlatan uradio glavom (smeh). Toliko je bio ljut da me je udario i zaradio crveni karton. Kada je došao u Inter hteo sam samo da mu vratim uslugu. Tako mi pokazujemo prijateljstvo - rekao je Mihajlović na istom događaju o Ibrahimoviću.

Umesto dolaska u Bolonju, Zlatan je ipak odabrao slavni Milan.

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

- Zlatan i Siniša su razgovarali, a mi smo se nadali da će prijateljstvo prevagnuti da na kraju dođe u Bolonju. Ipak, u fudbalu vam prijateljstva ništa ne znače i to je Zlatan najbolje pokazao - rekao je Valter Sabatini, predsednik Bolonje.

A u životu?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.