BAŠ ČUDAN LIK: Lovren peva zločinačke pesme protiv Srba, a često dolazi u Beograd na dobar provod!
Dejan Lovren na utakmici protiv Japana, Foto: EPA/Abir Sultan

MISTERIOZNA PROMENA

BAŠ ČUDAN LIK: Lovren peva zločinačke pesme protiv Srba, a često dolazi u Beograd na dobar provod!

Nebrojeno puta se fotografisao sa Novakom Đokovićem

Objavljeno:

Slavlje hrvatskih fudbalera Dejana Lovrena i Marcela Brozovića obišlo je i zgrlozilo Evropu.

Pomenuti tandem treće mesto na Mundijalu u Kataru slavio je uz pesme kontroverznog i ustaški nastrojenog Marka Perkovića Tompsona, čiji stihovi glase "Stići će vas naša ruka i u Srbiji". Takođe, snimljeni su i kako uzvikuju "Za dom spremni".

Prosto je neverovatno da se sjajan rezultat fudbalske reprezentacije Hrvatske slavi uz pominjanje Srba, uz stihove ustaški nastrojenog Marka Perkovića Tompsona.

Dejan Lovren, Fudbalska reprezentacija Hrvatske, Svetsko prvenstvo u Kataru
foto: EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Mnogi se pitaju zašto Dejan Lovren mrzi Srbe, a uživa u njihovom društvu, posebno kada je u blizini Novak Đoković.

Nebrojeno puta Dejan Lovren se fotografisao sa najboljim teniserom Srbije svih vremena. Ove godine, u januaru, podržao je Noleta kada je doživljavao pravu golgotu u Australiji, na prvom grend slemu u Melburnu.

Šta se desilo 11 meseci posle, da na tako vulgaran, bedan i jadan način proziva srpski narod čiji je predstavnik upravo Novak Đoković, zna samo Dejan Lovren.

Uz to, Dejan Lovren često dolazi u Beograd na dobar provod. Kao i većina hrvatskih fudbalera. Poznato je da uživaju u prestoničkim restoranima i hotelima. Tako je letos Lovren objavio zajedničku fotografiju sa Nemanjom Vidićem, uz kratak opis:

- Idol!

Dejan Lovren je na još jedan način povezan sa Srbima. I to preko svog imena. Naime, Dejan Lovren je dobio ime po jednom od najznačajnijih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, najvećeg i najtrofejnijeg srpskog kluba. Po čoveku koji je i danas legenda Crvene zvezde i čije ime se sa poštovanjem izgovara u Srbiji i svetu. Po Dejanu Savićeviću, bivšem igraču crveno-belih koji je sa klubom iz Ljutice Bogdana bio evropski i svetski šampion 1991. godine.

O tome kako je dobio ime po Dejanu Savićeviću, pričao je i sam Dejan Lovren:

- Mom bratu sam ja dao ime po Davoru Šukeru. A, ja... Ja sam dobio ime po Savićeviću. Moje je ime izabrala baka Ivanka, koja živi u Minhenu. U to vreme, 1989. godine, Dejo je bio veoma popularan, fudbaler kome su se svi divili.

I danas mnogi Dejana Lovrena umeju da oslove sa Dejo, po Dejanu Savićeviću.

Dejan Lovren rođen je 5.jula 1989. godine u Zenici, a trenutno je član ruskog kluba Zenita.

Dejan Lovren
foto: Profimedia

Za fudbalsku reprezentaciju Hrvatske Dejan Lovren odigrao je 78 utakmica i dao pet golova. Osvojio je srebrnu medalju na SP u Rusiji i bronzano odličje na Mundijalu u Kataru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.