HRVATI PONOVO SLAVILI UZ TOMPSONA: Slavlje se nastavlja, ali i KONTROVERZE! (VIDEO)
Slavlje u Splitu, Foto: Twitter/M.Maleš

PO STAROM OBIČAJU...

HRVATI PONOVO SLAVILI UZ TOMPSONA: Slavlje se nastavlja, ali i KONTROVERZE! (VIDEO)

U komšiluku burno, nastavlja se slavlje

Objavljeno: 18:55h

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a slavlje "vatrenih" i dalje traje.

"Kockasti" su u nedelju tokom dana doputovali u Hrvatsku, a navijači nisu mogli da dočekaju da počnu sa proslavom. "Gorelo" je na ulicama Zagreba, a Hrvati su svojim ljubimcima priredili neverovatan doček.

Fudbaleri Hrvatske
Fudbaleri Hrvatskefoto: EPA/Georgi Licovski

Nastavilo se slavlje i tokom noći, a sada se preselilo i u Split.

Splićani su sa proslavom povodom osvojene bronze na Mundijalu krenuli još ranije tokom dana, a oko 16 časova, na splitskoj rivijeri pridružili su im se i fudbaleri Marko Livaja, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Josip Juranović i Nikola Vlašić.

To je izazvalo veliko oduševljenje kod svih prisutnih, a prisutnima se, između ostalih, obratio i Ivan Perišić.

- Hvala vam na podršci, ovde je pre četiri i po godine isto bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, ali nisam rekao vreme! Nećete čekati sigurno još četiri godine, imam još malo posla "napolju". Hvala vam na svemu, ponoviti ovako nešto mogu samo velike ekipe. Nadam se da će generacije iza nas otići do kraja - rekao je Perišić, a potom istakao da će po titulu sa Hajdukom ići uskoro, što je izazvalo delirijum među navijačima.

Hrvati su uspeli da proslave uspeh na Mundijalu i uz pesmu "Lijepa li si" koja između ostalog slavi "domoljublje", što je izazvalo oprečne reakcije u našoj zemlji.

Najavljeno je da će slavlje potrajati do duboko u noć.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.