ZVEZDAŠI REKLI SVOJE: Izabrana fotografija godine, na tom meču vladala je velika neizvesnost! (FOTO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

mnogo emocija na jednom mestu!

ZVEZDAŠI REKLI SVOJE: Izabrana fotografija godine, na tom meču vladala je velika neizvesnost! (FOTO)

Najlepša slika nastala je na utakmici u Surdulici

Objavljeno: 14:17h

Godina za nama je bila puna događaja i uspeha o kojima će se pričati dugo u budućnosti među navijačima Crvene zvezde.

Fotografija koja je obeležila 2022. godinu je nastala na poslednjoj utakmici u aktuelnoj sezoni na gostovanju u Surdulici.

Do same završnice meča je vladala neizvesnot, a onda je na scenu stupio Aleksandar Katai. Slobodan udarac u nadoknadi sudijskog vremena bio je poklon za sjajnog izvođača prekida. Pogodio je Magiko golmanov ugao, lopta je zatresla mrežu, a onda je usledio delirijum na tribinama.

FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Kompletan tim dotrčao je do mesta gde su najvatrenije pristalice kluba, a slika koja je tada nastala pod nazivom "To ne može da se shvati" je u navijačima crveno-belih probudila najviše emocija i osvojila prvo mesto u izboru sa 442 glasa.

Drugo mesto sa 372 glasa je osvojila fotografija "Još jedna pobeda i titula" na kojoj se nalaze fudbaleri Crvene zvezde ispod severne tribine na proslavi 33. titule prvaka države, dok je treće mesto osvojila fotografija pod nazivom "Džaja je Zvezdina jedanaestica" koja je osvojila 254 glasa.

Ove fotografije su neizostavljiv deo istorijske arhive Crvene zvezde, a verujemo da će u narednoj godini biti još fenomenalnih momenata i kadrova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.