ISPLIVAO SNIMAK IZ SVLAČIONICE FRANCUSKE: Svi su slušali Mbapeov govor, Dešan nervozno šetao pa poentirao! (VIDEO)
Kilijan Mbape drži govor u svlačionici Francuske, Foto: Printscreen/Reddit/soccer

šok terapija

ISPLIVAO SNIMAK IZ SVLAČIONICE FRANCUSKE: Svi su slušali Mbapeov govor, Dešan nervozno šetao pa poentirao! (VIDEO)

Da li znate koja je razlika? To je što oni igraju u ovom finalu Svetskog prvenstva, a mi ne

Objavljeno:

Fudbaleri Francuske nisu šutnuli na gol Argentine u finalu Svetskog prvenstva u Kataru sve do 80. minuta!

Tada je rezervista Kolo Mueni izborio penal koji je prilično dosadan meč pretvorio u pravi spektakl jer su se "Trikolori" konačno probudili i pokazali da nisu slučajno došli u priliku da odbrane titulu, što bi bio prvi put od 1962 da to neka selekcija učini, a malo in je nedostajalo.

Prethodno je na poluvremenu (0:2) u svlačionici najbolji strelac Mundijala, fenomenalni Kilijan Mbape, pokušao da probudi saigrače govorom čiji snimak se pojavio na internetu pa je brzo postao viralan.

- Ovo je finale Svetskog prvenstva, ovo je utakmica života, igra se na svake četiri godine! U svakom slučaju, ne možemo biti gori. Vratimo se na teren; ili pustimo njih da igraju ili mi igrajmo, dajmo malo intenziteta i idemo u duele i radimo nešto drugo, momci! Možemo da se vratimo - bodrio je as PSŽ-a ostatak ekipe koji je mirno sedeo i slušao njegove reči.

Čak je i selektor Didije Dešan u tim trenucima ćutao i nervozno šetao svlačionicom razmišljajući kako da preokrene tok utakmice. Onda je rekao:

- Momci, reći ću vam bez nerviranja. Da li znate koja je razlika? To je što oni igraju u ovom finalu Svetskog prvenstva, a mi ne.

Opet mu je "džoker" umalo bio Kolo Mueni, ali u finišu produžetaka nije iskoristio zicer i tako je propustio priliku da uz Mbapea bude heroj nacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.