ATOMSKA BOMBA: Vojvodina dovela legendarnog nemačkog reprezentativca!
Foto: Nebojša Mandić

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

ATOMSKA BOMBA: Vojvodina dovela legendarnog nemačkog reprezentativca!

Slavnog Nemca, strelca pobedonosnog gola za Zapadnu Nemačku protiv Argentine, na Svetskom prvenstvu u Italiji pre četvrt veka, predstavio je predsednik Nadzornog odbora "Vojvodine" Dragoslav Vuković
Objavljeno:

Andreas Breme, jedan od najboljih svetskih odbrambenih fudbalera svog vremena, radiće ne pozicioniranju Fudbalskog kluba "Vojvodina", kako u zemlji, tako i van granica Srbije - rečeno je prilikom predstavljanja Bremea u "Boškov" centru u Veterniku.

- Ni jednog trenutka neću se mešati u rad trenera Ivanovića. Moj zadatak jeste da poradim zajedno sa ljudima u upravi da dotaknemo poziciju kakvu i zaslužuje klub takve tradicije i omladinske škole - rekao je Breme.

Slavnog Nemca, strelca pobedonosnog gola za Zapadnu Nemačku protiv Argentine, na Svetskom prvenstvu u Italiji pre četvrt veka, predstavio je predsednik Nadzornog odbora "Vojvodine" Dragoslav Vuković.

U angažovanju Bremea, kako je naglašeno, "Vojvodina" je načinila iskorak u odnosu na uobičajene fudbalske relacije u Srbiji. Da igra ne može, u struku se neće mešati, a koje su dimenzije tog iskoraka pokazaće vreme.

BONUS VIDEO - Kad DUGO GREJEŠ KLUPU za rezerve, onda nije čudo ŠTO POBRLJAVIŠ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.