ŠTA SE DEŠAVA SA FRANCUZIMA? Žiru se povredio a trojica otpala zbog KAMILJEG GRIPA, dan pred finale Mundijala!
Olivije Žiru, Foto: EPA/Ronald Wittek

trikolori osakaćeni

ŠTA SE DEŠAVA SA FRANCUZIMA? Žiru se povredio a trojica otpala zbog KAMILJEG GRIPA, dan pred finale Mundijala!

Napadač Milana je povredio koleno na trerningu, javlja pouzdani L'Ekip,

Objavljeno:

Kartoni se brišu pre finala Svetskog prvenstva u fudbalu, ali to izgleda i nije glavna opasnost za sve nas koji bi da gledamo maksimalno jake timove na obe strane.

Naime, iz Katara na manje od dana do početka finala Mundijala između Argentine i Francuske stižu izveštaji koji kažu da su trojica igrača branioca titule zaraženi kamiljim gripom, a prvi špic Olivije Žiru povređen?!

Napadač Milana je povredio koleno na trerningu, javlja pouzdani L'Ekip, a dodatni problem za "Trikolore" je takođe u napadačkoj liniji tima.

Prema pisanju Asa, ali i drugih svetskih medija, tvrdi se da se posle Rafaela Varana i Ibrahime Konatea još jedan važan šraf tima razboleo. A prethodno su polufinale zbog bolesti već propustili Dajo Upamekano i Adrijan Rabio.

U pitanju je Kingsli Komen, pa selektor Didije Dešan najverovatnije ni na njega neće moći da računa na sutrašnjem meču. On ima slične simptome kao pomenuta dvojica.

Podsetimo, kamilji grip je tip virusa koji se dobija uglavnom u kontaktu sa kamilama na Bliskom istoku. U pitanju je respiratorni virus, ali nema evidencije o prenosu sa čoveka na čoveka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.